Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :


Accesorii 2011

Email Imprimare

Despre tendintele in moda nu poti spune niciodata ca sunt definitive si clar stabilite! La fiecare inceput de sezon, stilistii traseaza cateva directii generale, dar lucrurile se schimba intotdeauna din mers, in functie de preferinte sau de... posibilitati.
In orice caz, indiferent de buget, anul acesta sunt in mare voga bratarile, care se poarta mai multe deodata, la incheietura mainii. Pot fi fanteziste, pot fi din metal, din aur sau argint, cu sau fara pietre semipretioase sau chiar din piele.

Inelele le puteti purta, anul acesta, in doua variante. Fie optati pentru unul singur, mare, pregnant, care sa ia ochii celor din jur, fie alegeti mai multe si mai reduse ca dimensiuni, mai fine, cu care sa va impodobiti mai multe degete. Daca nu va permiteti inele din aur sau din aur alb cu diamante, va puteti bucura de cele din argint cu zirconiu, care vor face senzatie, cu siguranta.
Inele, bratari... si, totusi, must have-ul anului 2011 e reprezentat de lantisoare si de coliere. Acestea va decoreaza gatul si decolteul in orice situatie, indiferent daca purtati o rochie eleganta, un tricou sau o camasa. Colierele moderne sunt la fel de apreciate anul acesta ca si cele clasice. Pentru adeptele colierelor lungi, duble, cu ochiuri, sa spunem ca acestea sunt in mare voga anul acesta. Atuul lor este ca pot conferi un plus de valoare unei tinute mai modeste, scotandu-va din anonimat.
Ati crezut ca am uitat de cercei? Nici vorba! Acestia reprezinta accesoriile care va rafineaza look-ul. Diamant, argint, aur, perle... au fost imaginate nenumarate forme de cercei care sa va infrumuseteze chipul. In 2011, chic-ul se asorteaza cu simplitatea si naturaletea. Iar cerceii din argint raman in mare voga anul acesta, putand fi purtati in orice ocazie – la birou, la sarbatori si petreceri, la evenimente si cocteiluri sau chiar la shopping. Un succes nebun au si cerceii colorati cu pietre semipretioase, asa cum sunt cei propusi de Elizabeth Paradon, creatoarea brandului Ziio, si pe care ii gasiti in magazinele You&Me. O idee numai buna pentru sezonul estival!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy