Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :


Aur si diamante

Email Imprimare

Cand vine vorba de evenimente speciale, femeile isi pun cele mai impresionante haine si bijuterii. Si ce poate fi mai special decat o nunta a cuiva apropiat sau a unui personaj foarte-foarte important? Din momentul in care primesti invitatia, incepi sa te gandesti la modul in care o sa te imbraci si la ce bijuterii vei purta. Iar bijuteriile cer o atentie speciala. Daca vrei sa-ti uimesti cunoscutii cu un nou set de bijuterii, te asteptam in magazinele noastre, You&Me. Daca vrei insa sa porti niste bijuterii de familie care au stat mai mult timp ascunse in cutiute, este posibil ca acestea sa-si fi pierdut din stralucire, de aceea iti sugeram cateva sfaturi pentru ca sa le redai splendoarea originala.

Pentru multe femei, lipsa stralucirii bijuteriilor este o mare problema, mai ales daca isi propun sa le poarte la ocazii cu totul speciale, unde, fiind admirate de prieteni si de oameni importanti, trebuie sa arate impecabil. Exista insa solutii rapide care nu numai ca pot reda stralucirea initiala, ci pot face bijuteriile din aur si diamante sa arate ca noi. In plus, le vor face sa dureze mai mult.
Va prezentam cateva dintre aceste metode de curatare simple.
• Diamantele isi redobandesc stralucirea prin introducerea lor in apa calda, in care se adauga un pic de sare.
• Aurul si diamantele pot fi duse la un specialist bijutier care le va face un polish impecabil, readucandu-le la viata. Insa... atentie! Alegeti un bijutier in care ai incredere sau care ti-a fost recomandat!
• Uneori, diamantele (mai ales cele incrustate in inele) aduna mult praf sub ele. Scapi de acesta foarte simplu, introducand bijuteria in glicerina sau in apa de colonie, peste noapte. Dupa aceea, o vei sterge cu o carpa dintr-un material moale si foarte curat.
• Daca doresti sa scapi de resturile de murdarie din bijuterii, nu folosi obiecte ascutite, caci le vei strica, zgariindu-le sau intepandu-le.
• Nu folosi niciodata apa fierbinte: aceasta dauneaza aurului si pietrelor pretioase in general.
• Exista aparate de curatat cu ultrasunete pentru acasa, cu care se lucreaza usor si care sunt usor de depozitat. Sunt foarte bune, dar nu pot fi folosite la bijuteriile din aur care au incrustate pietre pretioase.
• Cel mai important sfat: curata-ti pretioasele bijuterii din aur din cand in cand si pastreaza-le mereu curate, chiar daca le porti doar la ocazii speciale. In acest fel, murdaria nu se va acumula, iar luciul lor nu se va pierde niciodata. Se stie: e mai bine sa previi decat sa repari...

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy