Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Aurul atrage bogatia


Aurul atrage bogatia

Email Imprimare

Aurul este valoros in sine, dar, conform filosofiei Feng Shui, el poate atrage mereu alte bogatii. Feng Shui, stravechea arta a plasarii obiectelor astfel incat sa crestem energia buna in viata noastra, considera aurul, in diferite forme, drept cel mai potrivit pentru a atrage bani in casa. Conditia este ca el sa fie plasat acolo unde trebuie. Sectorul sud-vestic al casei este cel care guverneaza banii, precum si increderea noastra in faptul ca suntem capabili sa cream bani, bogatie. Astfel, obiectele pe care le veti plasa aici vor trebui sa fie dintre cele care sa atraga energiile abundentei si bunastarii. Va prezentam cateva sfaturi pentru a aduce prosperitatea in casele dumneavoastra. Cateva mici obiecte de aur sau caseta cu bijuterii de aur pot fi de mare ajutor, conform acestei vechi credinte si stiinte orientale, daca sunt plasate la locul potrivit. Evident, este esential ca aceste obiecte sa va placa si sa vi se potriveasca dumneavoastra personal, iar pentru aceasta consultantii nostri de la magazinele You&Me va asteapta pentru a va ajuta sa faceti alegerile potrivite.

Exista mai multe lucruri si obiecte care genereaza bogatie. Cele mai importante sunt: culorile purpuriu, rosu si verde; fantanile curgatoare; imaginea celor opt cai; planta de jad, numita si planta norocului sau copacul cu bani – o planta suculenta care are frunzele in forma de banuti (Crassula ovata); mici portocali sau lamai; un acvariu cu pestisori aurii (traditional, opt carasi aurii si un caras auriu de culoare neagra); simbolurile luxului, cum ar fi fotografii, piese de arta sau statuete care reprezinta “dorinta de a avea totul” (exemple: o mini-masinuta Porsche, imaginea unei vile somptuoase sau a unui om care sta pe cel mai inalt munte din lume etc.); bani falsi – bancnota de 1.000.000 de dolari inramata, chiar bancnote din jocul Monopoly sau monezi straine.
Totusi, cele mai importante simboluri care atrag bogatia sunt obiectele din aur. Nu doar pentru chinezi, ci pentru toate popoarele lumii, aurul a fost dintotdeauna sinonim cu bogatia, cu prosperitatea. Poate fi vorba de bijuterii din aur, reale sau ca imagine, casete cu bijuterii sau de pepite din aur, monezi din aur, statuete ale prosperitatii cu Buddha ridicand o moneda de aur deasupra capului sau cu alte simboluri chinezesti ale prosperitatii: broasca raioasa ce tine o moneda in gura, pestisorul auriu care sare... Pot fi, de asemenea, monezi aflate in circulatie, dar si monezi straine sau antice.
Energia (chi-ul) bogatiei si a norocului in cariera poate fi atrasa si la birou, prin plasarea pe masa de lucru a unuia sau a mai multe mici obiecte din aur – pepite, monezi etc.
In Feng Shui, se considera, de asemenea, ca aurul activeaza sectorul de Metal al trigramei Chien, un sector puternic. De aceea, un lingou de aur asezat pe lemn de trandafir va genera, pe langa bogatie, un destin foarte bun pentru lideri, conducatori, sefi sau tati de familie. Daca este folosit pe post de pressepapier, obiectul din aur va intari mult energia sectorului nord-vestic pentru cei care detin pozitii importante intr-o companie (simbolul suprem al pozitiei de conducere: patriarhul) – manageri, directori, presedinti.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy