Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Celebritati cu multe carate


Celebritati cu multe carate

Email Imprimare

De curand, faimosul diamant al lui Elizabeth Taylor - care i-a fost daruit acesteia de nu mai putin celebrul ei sot, Richard Burton - a fost prezentat la o actiune a casei de licitatii Christie’s, iar licitatia propriu-zisa va avea loc peste cateva zile. Cu aceasta ocazie, va invitam sa ne amintim impreuna care sunt vedetele care si-au expus in public bijuteriile cu diamante, in ultimii ani.

Liz Taylor, celebra actrita castigatoare a Premiului Oscar, si-a aratat diamantul Krupps prezentatorului Larry King, intr-un talk show al acestuia, pe postul de televiziune CNN, pe 15 ianuarie 2011, filmat in studiourile din Los Angeles. Diamantul de 33,19 i-a fost daruit actritei de catre sotul ei, Richard Burton. Pe 10 octombrie 2011, acest inel cu diamant a fost prezentat de catre Casa Christie’s, la MOCA Pacific Center (Los Angels), cu ocazia lansarii licitatiei pentru Colectia Elizabeth Taylor, care cuprinde bijuterii, creatii haute couture, creatii fashion si opere de arta. Licitatia se va tine pe 13 decembrie, in New York, iar pretul de vanzare pentru diamant se asteapta sa fie intre 2,5 si 3,5 milioane de dolari.
Legendarul cantaret Paul McCartney a pus pe degetul miresei sale, Nancy Shevell, un inel de nunta creatie Neil Lane cu un diamant de 5 carate, taiat in forma patrata si montat in platina. Ceremonia de nunta a avut loc la Old Marylebone Town Hall, in Londra, pe 8 octombrie 2011.
Cantarete sau actrite controversate recurg de multe ori la a se afisa cu cate un inel cu diamante, fie ca e unul de logodna, fie ca e pur si simplu unul care e primit in dar de la un iubit sau altul, pentru a mai face sa se vorbeasca despre ele inca o data in paginile revistelor de moda si – de ce nu? – si in paginile ziarelor de scandal, care-si au si ele rolul lor in a le mentine in topuri…
Inelul de nunta al controversatei Kim Kardashian a putut fi vazut cu ocazia participarii vedetei la editia 2011 a MTV Video Music Awards, tinuta la Los Angeles pe 28 august 2011.
Cantareata Christina Aguilera si-a expus inelul de logodna cu diamant in momentul in care a ajuns, ca invitata de onoare, la deschiderea boutique-ului din Beverly Hills al creatorului de moda Roberto Cavalli, pe 15 februarie 2005. De asemenea, a pozat cu el si la a 67-a editie a Golden Globe Awards, in Beverly Hills, in backstage.
Cantareata Beyonce Knowles si-a aratat inelul cu diamant cu ocazia meciului de baschet NBA All-Star, in Los Angeles, pe 20 februarie 2011.
Lisa Vanderpump, vedeta serialului de televiziune Real Housewives of Beverly Hills, a fost vazuta pe degetul cu un superb inel cu diamant cu ocazia participarii la festivitatea de acordare a premiilor celei de-a 22-a Gale anuale Gay and Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD), in Los Angeles, pe 11 aprilie 2011. (Foto: www.richardburton.com)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy