Sambata, 13 Apr

Ultimele Titluri :


India diamantelor

Email Imprimare

Desigur, diamantele au atras atentia nu doar lumii occidentale, ci si indienilor care practica medicina Ayurveda. Fiind carbon pur, diamantul are cea mai compacta structura de atomi de carbon din natura. In Ayurveda se considera ca are proprietati vindecatoare. Astfel, fiind piatra planetei Venus, diamantul ne poate ajuta sa depasim problemele care au legatura cu aceasta planeta. Mai ales daca aceasta planeta este prost aspectata in astrograma personala. Iata cateva credinte (sau superstitii?) indiene despre modul in care trebuie ales un diamant, despre ziua in care trebuie cumparat (neaparat vineri!), despre domeniile in care ne poate ajuta. Indiferent de toate acestea, puteti purta un diamant si pur si simplu pentru a fi mai elegante, mai frumoase. Noi va asteptam in magazinele noastre, You&Me, in orice zi!

Diamantul este piatra cea mai atragatoare din punct de vedere vizual. E faimos pentru stralucirea si pentru culorile sale. Fiind expus la lumina, emite o foarte delicata nuanta albastrie sau roscata sau o radiatie mixta de luciri albastre si rosii. Un diamant perfect este unul care radiaza lumina, care straluceste. E la fel de linistitor ca Luna, e incantator, magnific si are calitatea auto-luminozitatii, la fel ca un cristal pur.
Vechile texte Hindu mentioneaza opt tipuri de diamante: Hanspati – transparent alb, ca o cochilie, Kamlapati – transparent alb-roz, ca o petala de lotus, Vasanti, Vajraneel – transparent alb-albastrui, precum culoarea gatului unei gaite albastre (Cyanocitta cristata), Vanaspati – transparent alb-verzui, ca o frunza de iarba proaspat crescuta, Shyamvajra – transparent gri-fumuriu, Telia – de o culoare uleioasa sau intunecata, Sanloyi – colorat in galben-verde sau intr-o nuanta de verde pal.
Calitatile diamantului sunt duritatea, stralucirea, transparenta, luminozitatea, aspectul placut. Defectele diamantului sunt petele, nuantele intunecate, aspectul uleios, zgarieturile sau crapaturile de la suprafata. Dar, conform credintelor indiene, mai sunt cateva lucruri de are trebuie sa tinem cont! Astfel, un diamant trebuie cumparat neaparat intr-o zi de vineri, cand Venus este in Taur, Balanta sau Pesti. Ar trebui achizitionat dimineata, intre rasaritul soarelui si ora 11.00. Ar trebui sa cantareasca mininum 1 rattika (0,59 carate). Cel mai bine este sa fie montat in argint, in aur alb sau in platina. Nu trebuie sa aiba defecte sau imperfectiuni. Diamantul trebuie inmanat biijutierului in aceeasi zi de vineri, iar montura inelului trebuie realizata neaparat intr-o vineri. Daca se respecta aceste lucruri, sunt indepartate efectele nocive ale unui Venus prost aspectat, sunt atrase bogatia, sanatatea, prosperitatea, sunt alungate teama de spiritele rele, sunt vindecate bolile, sunt indepartati dusmanii, creste invincibilitatea, creste protectia fata de accidente. Se spune ca un diamant ofera putere si asigura longevitate. Frumusete si eleganta va va aduce cu siguranta!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy