Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Replica unui inel celebru


Replica unui inel celebru

Email Imprimare

Pentru multe viitoare mirese, inelele de logodna si de nunta ale celebritatilor nu reprezinta doar iubirea romantica, ci si viata fericita a acestora de dupa eveniment. De aceea, unele tinere aleg replici ale unor inele faimoase, apartinand unor capete incoronate sau unor vedete. Totusi, cele mai multe dintre ele nu au bugetul necesar pentru asa ceva (pana si modestul inel al lui Jennifer Aniston a costat 500.000 de dolari), astfel ca opteaza pentru inele care aduc oarecum cu inelele unor celebritati.

Bijuteriile vedetelor difera ca dimensiuni, design, stil si preturi. In general, se plaseaza departe de posibilitatile financiare ale majoritatii femeilor. Insa, ajustand cu atentie unele caracteristici precum marimea si autenticitatea, este posibil sa fie create replici convingatoare ale unor inele celebre. Indiferent cu ce inel este ceruta de sotie o femeie, scopul este de a-i aminti ca ea este starul in acest show!
Daca inelul unei vedete este supradimensionat, cele mai multe femei nu isi pot comanda unul asemanator, din cauza pretului. Totusi, se poate face o replica a acestuia folosindu-se diamante mai ieftine sau imitatii de pietre pretioase. Desigur, inelul nu va avea aceeasi stralucire, insa va avea un pret mult mai convenabil, pe care il poate plati chiar si cineva care nu are un salariu imens, precum vedetele de la Hollywood. Zirconiul in forma de cub este un exemplu de alegere populara pentru a avea o replica a unui inel foarte scump.
Este bine de stiut, in plus, ca nu toate celebritatile prefera diamante foarte mari sau cu taieturi foarte elaborate. Marcia Cross, starul din serialul Desperate Housewives, poarta un diamant de doar un carat, solitar, montat simplu si insotit doar de bratara simpla de nunta de la Tiffany.
O alta modalitate de a obtine o replica reusita a unui inel exorbitant este de a ajusta montura sau stilul in asa fel incat sa mimeze cat mai bine originalul. De exemplu, pentru a-ti putea permite un diamant mai mare, plasat central, poti folosi pentru replica ta un alt metal – de pilda, aur alb in loc de platina, care e mult mai scumpa. Sau poti folosi mai multe pietre tip bagheta care sa dea impresia unei singure pietre mari. La fel, monturi de genul "ballerina" sau "cluster" pot simula si ele un diamant mare folosind ca substitut pietre pretioase mai ieftine.
Pentru femeile care vor o replica autentica, care sa arate identic cu originalul, cel mai usor sacrificiu care poate fi facut este reducerea marimii inelului in intregul sau. De pilda, in loc sa folosesti un diamant de 18 carate montat central, e posibil sa obtii o replica a inelului de nunta al Printesei Diana cu un safir mai mic, inconjurat de diamante mici. Chiar daca replica nu e la fel de mare, oricine va putea recunoaste designul…
Pentru un inel de aceeasi marime si cu acelasi aspect ca ale originalului, singura varianta mai ieftina este un inel cu diamante false, eventual din alt metal decat aurul sau platina. Pentru multe femei, o asemenea varianta este de neacceptat pentru un inel de logodna sau de nunta! Insa unii barbati pot alege sa prezinte cererea in casatorie cu un inel fals, adica cu un inel care imita inelul vedetei preferate a iubitei lui, insa doar pana in momentul in care iubita sa intelege ideea, e de acord cu propunerea si vor merge impreuna la shopping! Pentru ca niciodata nu ar trebui sa incercam sa facem un inel fals sa para altceva decat un lucru nostalgic, sentimental. E absolut necesar ca mireasa sa isi aleaga singura inelul de nunta, dupa ce a primit eventual inelul fals si a inteles ideea.
Inelele vedetelor sunt foarte scumpe, in timp ce imitatiile sunt mult mai accesibile. Un inel de calitate, inspirat de inelul unei vedete, poate ajunge la 1.000 de euro, avand metale pretioase si diamante sau alte pietre pretioase veritabile, iar un inel fals poate costa chiar si numai 90 de euro. Fiecare cuplu isi va face calculele si va opta pentru varianta cea mai potrivita.
La orice varianta v-ati gandi, va propunem mai intai sa ne faceti o vizita in magazinele noastre, You&Me, pentru a vedea oferta cu care va invitam sa va rasfatati iubita pe care doriti sa o cereti in casatorie. Credem ca ar fi util sa ne faceti o vizita, chiar si inainte de a veni impreuna cu ea la shopping. Va veti putea face o idee asupra modelelor si a preturilor. Veti gasi cu siguranta ceva potrivit! Pe gustul si bugetul dumneavoastra!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy