Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Julia Roberts, o "pretty woman" cu diamante


Julia Roberts, o "pretty woman" cu diamante

Email Imprimare

Una dintre actritele care au purtat bijuterii spectaculoase in filme este chiar Julia Roberts, cel mai bine platita actrita din lume. Scena in care personajul lui Richard Gere ii face cadou lui Vivian (Julia Roberts) un lantisor cu rubin si diamante (creat de bijutierul francez Fred), din filmul Pretty Woman, este cotata drept una dintre cele mai reusite, una dintre cele mai "tari" scene cu bijuterii din cinematografie de catre fani, pe site-urile de profil.

In 2001, Julia a intruchipat personajul Tess in filmul Ocean’s Eleven. Bijuteriile actritei pentru aceasta productie au fost furnizate de renumita casa Tiffany & Co. Apartinand colectiei Diamond Lace, acestea au inclus un lantisor cu diamante si acvamarin (o varietate albastra de beril), o bratara in sase randuri cu diamant rotund, cercei lacrima cu diamante cu un motiv "raze de soare", un lantisor din perle tahitiene cu incheietoare cu diamant si un inel cu diamant Fancy Vivid Yellow de 5,5 carate.
Insa Julia Roberts nu poarta diamante doar in filme! Intr-o reclama Lancome din 2010, ea apare cu niste cercei cu diamante ovale creati de designerul Cathy Waterman. In septembrie 2010, actrita a pozat pentru revista Elle purtand un inel cu diamant semnat de David Yurman. Pentru ceremonia Premiilor Oscar din 2011, Julia a optat, de asemenea, pentru o pereche de cercei lungi cu diamante, tot o creatie Waterman.
In 2010, Julia Roberts a jucat in filmul Eat, Pray, Love! (Mananca, Roaga-te, Iubeste!) – la premiera, a purtat o bratara vintage marca Bulgari incrustata cu diamante, onix negru si smaralde. Pentru actiunea de promovare a filmului in Japonia, actrita a ales cerceii Bohemian Double Tear Drop creati de designerul de bijuterii Jamie Wolf – diamante montate in stil pave (bordura) in aur de 18 carate.
Pentru cercei, inele, bratari, lantisoare cu diamante, la fel de elegante, dar nu la fel de scumpe, va asteptam in magazinele You&Me. Sunt lucruri de care orice femeie are nevoie! (Foto: Wikipedia)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy