Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Sapte vedete indragostite de diamante


Sapte vedete indragostite de diamante

Email Imprimare

Nu e sigur ca diamantele aduc noroc si bogatie, asa cum se spune, insa probabil ca nu exista vreo femeie care sa nu-si doreasca sa detina o asemenea piatra pretioasa. Vedetele au aratat, si ele, dintotdeauna o inclinatie catre diamante. Fata de o persoana obisnuita, celebritatile au nevoie, pe langa etalarea luxului, si de piese vestimentare si accesorii care sa atraga atentia mass-mediei si a publicului. Pentru a iesi in evidenta, nu putine vedete au purtat, de-a lungul timpului, bijuterii deosebite, luxoase, scumpe, extravagante, unicate. De la Marilyn Monroe incoace, "cele mai bune prietene ale unei fete" le-au impodobit pe staruri la fiecare ceremonie importanta din lumea filmului. Practic, covorul rosu pe care pasesc starurile de cinema la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar s-a transformat intr-o scena pe care sunt prezentate cele mai in voga colectii de diamante ale momentului.

Printre vedetele cele mai indragostite de bijuterii si de diamante care si-au recunoscut aceasta pasiune in mod deschis se numara sapte staruri internationale de prima marime.
Madonna a vorbit dintotdeauna de diamante si le-a purtat mereu la ocazii. Ea detine cel mai ravnit inel de logodna in stil edwardian si a devenit un simbol al luxului dupa ce a purtat gene false cu diamante, in valoare de 10.000 de dolari.
Britney Spears, la fel, e topita dupa diamante. Alaturi de Madonna, ea a purtat la o ceremonie MTV Music Awards un memorabil lantisor cu diamante care valora 13.000 de dolari, creat de designerul Neil Lane.
Halle Berry, celebra partenera a lui James Bond, alias Pierce Brosnan, a purtat o impresionanta rochie cu diamante, la a 60-a editie a Premiilor Academiei Americane de Film. De culoare azurie, aceasta rochie de seara avea montate diamante albe si albastre in valoare de 5 milioane de dolari. Plusand, Halle Berry a purtat atunci si un inel cu diamant de 26 de carate cu un pandantiv de 30 de carate in forma de para, create de faimosul designer Harry Winston.
Elvis Presley era un mare fan al diamantelor, dupa cum bine se stie. Miresei sale, Priscilla, i-a daruit un inel cu diamante, inel considerat a fi cel mai frumos din lume, in acel moment. Era realizat dintr-un diamant de 3,5 carate, plasat in mijloc si inconjurat de 21 de diamante mai mici.
Jennifer Aniston are si ea o relatie speciala cu pietrele pretioase. Pe vremea cand ea si Brad Pitt erau iubiti, celebrul actor i-a daruit un inel cu 20 de diamante.
O alta Jennifer, si anume Lopez, a primit si ea in dar un inel cu diamant de 6,1 carate, in valoare de 1,2 milioane de dolari, de la iubitul ei, viitorul sot, Ben Affleck (de care a divortat ulterior).
Paris Hilton, cea mai bogata dintre vedetele populare, a fost nevoita sa renunte la a mai purta cel mai valoros inel al sau, cu diamant de 24 de carate, deoarece era prea greu si ii ranea degetul. Ea detine o colectie de diamante imensa, care cuprinde lantisoare, cercei si bratari, accesorii pe care le poarta, prin rotatie, la petrecerile si evenimentele speciale la care participa.
Nu trebuie insa sa fii nici Madonna, nici Paris Hilton pentru a-ti permite un inel cu diamant, un pandantiv sau niste cercei cu cea mai incredibila si mai iubita piatra pretioasa, simbol al dragostei nemuritoare, al statorniciei si al fericirii. Tot ce trebuie sa faci e o vizita in magazinele You&Me, de unde iti vei putea alege micul diamant dorit in bugetul pe care ti-l poti permite. (Foto: parishilton.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy