Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Cele mai scumpe diamante


Cele mai scumpe diamante

Email Imprimare

Desigur, doar vedetele si oamenii deosebit de bogati isi pot permite sa poarte diamante exorbitante. Sa ne amintim de cateva dintre pietrele pretioase cele mai scumpe din lume purtate de vedete precum Jennifer Lopez, considerata cea mai frumoasa femeie din lume, de Jackie Kennedy Onassis, care chiar si astazi mai face obiectul unor documentare inedite, sau de Kim Kardashian, care nu a ezitat sa-si cumpere singura bijuterie cu diamante din celebra colectie a incredibilei Liz Taylor, colectie care a fost scoasa la licitatie de curand de familia acesteia.

Va invitam in magazinele noastre, You&Me, pentru a va alege bijuterii cu diamante, cu perle sau cu alte pietre pretioase sau semipretioase. Puteti sa va alegeti ceea ce va place! Sau, cum se apropie Sfantul Valentin, poate iubitul vostru va va face o surpriza! Ar trebui insa sa-l ajutati putin cu… o idee, cu o sugestie!
Cand Paris Hilton s-a logodit cu miliardarul Paris Latsis, un armator grec, acesta i-a daruit doua inele care au devenit faimoase: unul dintre ele avea un diamant galben-canar (asa-numitul canary diamond) de 24 de carate si valora aproximativ 5 milioane de dolari (cel mai scump inel de logodna din lume, se pare), iar celalalt avea 15 carate si valora 2,1 milioane de dolari. Din pacate, logodna celor doi a durat doar cateva luni, din mai pana in septembrie 2005...
Jaccqueline Kennedy Onassis prefera lantisoarele supradimensionate, colorate si bratarile create de Casa Van Cleef & Arpels. Colectia sa de bijuterii a crescut dupa ce s-a recasatorit cu armatorul grec Aristotel Onassis. Cu ocazia nuntii, acesta i-a daruit bijuterii in valoare de 5 milioane de dolari. Dupa aceea, o surprindea uneori cu bratari semnate Harry Winston, in buchetele de flori pe care i le daruia.
Inelul de nunta cu diamant de 40 de carate primit de Jackie de la Onassis a fost vandut pentru 2,6 milioane de dolari la licitatia Estate of Jacqueline Kennedy Onassis, organizata de Casa Sotheby’s in 24 aprilie 1996, fiind al treilea inel de nunta din lume ca valoare. Tot atunci, inelul sau cu rubin de 17,68 carate s-a vandut cu 290.000 de dolari, cerceii cu rubine au fost adjudecati pentru 360.000 de dolari, iar un lantisor cu rubine taiate in stil cabochon (fara fatete, rotund) a fost vandut cu 247.000 de dolari.
Jennifer Lopez, considerata astazi de revistele specializate in tot felul de topuri drept cea mai frumoasa femeie din lume, a purtat bijuterii marca Lorraine Schwartz, inclusiv o pereche de cercei din diamante galbene si albe de 10 carate montate in aur galben, precum si un imens inel cu diamant galben. Nu se cunoaste valoarea exacta a acestor impresionante giuvaeruri. Cu ocazia casatoriei cu actorul Ben Aflleck, Jennifer a primit un inel cu diamant roz de 6,1 carate, creatie Harry Winston, in valoare de 1,2 milioane de dolari.
Actrita americana Kate Hudson a primit din partea logodnicului sau Matthew Bellamy (solistul trupei britanice Muse) un inel cu smarald cu baghete de 5 carate pe fiecare parte, care a costat 300.000 de dolari.
Liz Taylor e cunoscuta pentru uriasa sa colectie de bijuterii, care includea diamantul Krupp de 33,19 carate si diamantul Taylor-Burton de 69,42 carate, care in final a ajuns sa fie pandantiv intr-un lantisor, deoarece actrita a considerat ca e prea mare pentru a putea fi purtat intr-un inel. Richard Burton i-a daruit, de asemenea, un diamant galben, in forma de inima, care initial a fost un cadou al Sahului Jahan pentru sotia sa favorita, Mumtaz Mahal (care a inspirat constructia templului Taj Mahal), in anul 1621. Dupa moartea actritei, Casa de licitatie Christie’s a facut o intelegere cu familia lui Liz Taylor in privinta vanzarii colectiei sale de bijuterii si a colectiei sale de arta. Intreaga colectie de piese rare si valoroase a fost vanduta cu 116 milioane de dolari, cu ocazia licitatiilor organizate in New York.
Kim Kardashian este una dintre celebritatile care au cumparat bijuterii ce i-au apartinut lui Liz Taylor. A achizitionat o bratara de 65.000 de dolari, precum si alte trei bratari din jad si diamante. Kim considera ca jadul confera energie, dar motivul principal pentru care a dorit sa aiba bijuterii care i-au apartinut marii artiste este faptul ca o idolatrizeaza pe Liz Taylor. Kim a intalnit-o pe Liz cu ocazia unui interviu pe care l-a realizat pentru o revista, cu putin inainte de moartea actritei. (Foto: Wikipedia)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy