Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Intampinati primavara cu martisoarele You&Me!


Intampinati primavara cu martisoarele You&Me!

Email Imprimare

In luna lui Martisor, va invitam in magazinele You&Me sa descoperiti martisoare deosebite, care va vor cuceri, cu siguranta, prin varietatea si unicitatea lor! Din aur sau din argint, cu cristale sau pictate manual, sub forme clasice, dar si moderne, cu martisoarele You&Me veti surprinde placut femeile dragi din viata dumneavoastra.
Intruchipare a bucuriei de a trai si a dragostei de viata, semn prin care oamenii saluta renasterea naturii, martisorul este considerat un simbol al soarelui atotputernic si al puritatii sufletesti. O frumoasa legenda povesteste cum, la inceput de martie, incantatoarea Primavara, vazand ca de sub zapada rasare un ghiocel, a dat zapada la o parte si a rupt ramurile spinoase din jurul lui. Dar temuta Iarna s-a infuriat si a dezlantuit vantul si gerul pentru a ingheta frageda floare. Primavara, incercand sa o salveze, s-a grabit sa o acopere cu mainile ei. S-a intepat insa intr-un spin si din deget i s-a prelins o picatura de sange, care a readus ghiocelul la viata. De atunci, despre culorile martisorului se spune ca simbolizeaza sangele rosu al Primaverii pe zapada alba a Iernii.

An de an, martisoarele You&Me reinvie bucuria primaverii in sufletul nostru si in inima celor dragi noua. In aceasta primavara, magazinele You&Me propun o gama larga de martisoare, pentru toate gusturile si... toate buzunarele! Martisoarele din argint simplu sau din argint pictat manual cu email au preturi de la 6 lei sau 9 lei pana la 30-40 lei, in functie de forma si dimensiune. Martisoarele din aur de 14 carate sau de 18 carate sunt un element de diversitate, pretul lor pornind de la 70 lei. Noutatea o constituie martisoarele cu microcristale Swarovski, cu pret de plecare de la 20 lei.
Simple sau decorate cu pietricele de coral, turcoaz, cameee sau perle de cultura, martisoarele You&Me au forme variate: de la clasicele simboluri ale primaverii la trifoi, fluturasi, gargarite, potcoave, floricele, animalute si multe altele.
Oferind un martisor de la You&Me veti darui celor dragi o farama din soarele primaverii!


Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy