Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Isi va pastra Kim Kardashian inelul de logodna cu diamant?


Isi va pastra Kim Kardashian inelul de logodna cu diamant?

Email Imprimare

Dupa ce, in mod cu totul neasteptat, Kim Kardashian a cerut divortul de baschetbalistul NBA Kris Humphries, la sfarsitul anului trecut, ea a declarat ca toate cadourile de nunta vor fi vandute, iar banii incasati vor fi donati unor asociatii caritabile. Totusi, cand a venit vorba de inelul cu diamant... lucrurile au stat cu totul diferit. Vedeta nu a luat inca nici o decizie referitoare la acesta.

Kim a primit din partea lui Kris un superb inel cu diamant taiat in smarald ce cantareste nu mai putin de 16 carate. Kim si Kris s-au casatorit si au divortat dupa doar 72 de zile – o situatie cu totul atipica, chiar si pentru Hollywood. Prin urmare, exista cateva variante de luat in calcul. Specialistii in domeniul bunelor maniere spun ca returnarea inelului ar fi un gest de mare clasa, insa mama vedetei o sfatuieste sa-l pastreze. Ce va face vedeta? Nimeni nu stie, probabil ca nici ea nu stie! Este multimilionara, prin urmare nu are nevoie de bani. Nici de inel nu are nevoie, din moment ce el nu mai reprezinta nimic si nu mai simbolizeaza nici un eveniment fericit… Totusi, inelele cu smarald sunt foarte cautate. Kim ar putea sa-l vanda la o licitatie caritabila. Ar fi gestul cel mai apreciat de catre public. Altii sustin insa ca, deoarece casnicia celor doi a durat atat de putin, Kim ar trebui sa returneze inelul.
Din pacate pentru vanatorii de barfe de la Hollywood, se pare ca intre cei doi nu exista resentimente foarte puternice. Astfel, daca initial se specula ca Kris ar fi cerut inelul inapoi, de curand sportivul a declarat ca nu il doreste, din moment ce a fost daruit din dragoste. In orice caz, nunta vedetei a fost insotita mereu de suspiciunea ca a fost organizata doar pentru a atrage atentia si pentru a castiga bani. Kim Kardashian are o emisiune TV, a lansat mai multe linii de vestimentatie si de parfumuri si este o prezenta la toate evenimentele mondene importante, fiind introdusa in "lumea buna" a bogatilor si a celebritatilor de catre buna ei prietena, Paris Hilton. Se pare ca indiferent de finalul unei povesti de amor, de inele cu diamant e mai greu sa te desparti… Si, la o adica, indiferent de o relatie sau alta, putem si singure sa ne facem cadou un asemenea inel. Noi va asteptam in magazinele You&Me unde puteti sa va alegeti bijuteriile dorite si chiar un mic inel cu diamant! Femeile puternice si frumoase, elegante si sofisticate isi pot alege si singure bijuteriile dorite! (Foto: www.wikipedia.org)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy