Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me "Moda alba" este cool!


"Moda alba" este cool!

Email Imprimare

Cea mai importanta zi este, desigur, ziua nuntii. Iar aceasta zi speciala cere un inel cu totul special. E timpul sa il alegi – dar cum reusesti sa faci cea mai potrivita alegere? Ce metal si ce model alegi? Daca nu ai o idee clara despre cum trebuie sa fie inelul tau din cea mai importanta zi a vietii tale, te poti inspira din stilul celebritatilor. Si se pare ca multe dintre vedete aleg, in ultimele decenii, inelele din platina. Bijutierii spun ca, in domeniul inelelor de nunta, ne aflam pe un "val alb" de vreo cativa ani, caci tot mai multa lume alege metalele albe, ca platina si aurul alb. Unii afirma chiar ca metalul alb este culoarea secolului XXI.
Este clar ca aceasta tendinta "alba" in moda bijuteriilor se datoreaza, macar in parte, unor vedete de prim rang, precum Madonna sau Elton John. Si, desigur, membrilor caselor regale. Metalele albe, foarte scumpe, au devenit pentru acestia o noua modalitate de a-si etala bogatia, ridicandu-se deasupra oamenilor obisnuiti. Camilla Parker Bowles a avut un inel de logodna din platina, cu un diamant central mare, patrat si cu trei baghete de diamante pe fiecare parte (chiar daca inelul de nunta a fost din aur din Tara Galilor, pentru ca traditia sa fie respectata la milimetru). La prima casatorie civila gay din lume, foarte mediatizata, Sir Elton John si partenerul sau David Furnish au purtat inele din platina in valoare de aproximativ 55.000 de lire sterline. Inelul lui Elvis pentru Priscilla (tot din platina) a fost scos la licitatie, de curand, fiind estimat la nu mai putin de 75.000 de lire sterline.
"Moda alba" a inelelor din platina si aur alb a facut si continua sa faca multe cuceriri printre vedete, care se declara cucerite de noul trend cool. Apoi unda de soc s-a propagat inspre marele public, caci, sa fim sinceri, comportamentul celebritatilor are un mare impact asupra consumatorilor obisnuiti, mai ales cand vine vorba de moda vestimentara si accesorii. Evident, in magazinele noastre You&Me veti gasi nu numai inele de logodna si verighete cu modele clasice, ci si modele noi, trendy, din platina si aur alb. Aveti de unde alege! Iar consilierii nostri va vor ajuta cu mare drag, caci intelegem cat de importanta este aceasta alegere. E, intr-un fel, o temelie la casa de piatra pe care v-o doriti si v-o dorim!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy