Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Ce fel de inele prefera vedetele


Ce fel de inele prefera vedetele

Email Imprimare

De multe ori, ne imitam idolii sau vedetele preferate in ceea ce priveste stilul vestimentar. Nu e nimic in neregula cu asta, doar ca, atunci cand iti alegi un inel de nunta, de pilda, trebuie sa fii atenta la multe alte aspecte: ce inel ti se potriveste, in functie de hainele la care il porti (nu doar la nunta, ci si la ocazii sau in general), precum si in functie de forma mainii tale. Astfel, trebuie facut un compromis intre ceea ce ai vrea sa porti si ce poti purta din punctul de vedere al particularitatilor tale. Pentru alegerea potrivita, va asteptam sa ne faceti o vizita in magazinele noastre, You&Me.

Se pare ca in ultima vreme multe vedete renunta la forma traditionala, tipica a inelului, si anume cea rotunda, alegand inele patrate sau dreptunghiulare. La fel, se cauta din ce in ce mai mult diamantele colorate in detrimentul celor "albe", clasice. Cei care vor sa dea impresia ca au degetele mai lungi aleg inele care sunt orientate "nord-sud", adica sunt mai alungite in lungul degetului, catre varful acestuia.
In zilele noastre, cea mai populara piatra pretioasa pentru inelele de logodna ramane tot diamantul alb (sau incolor), dar lucrurile se schimba, incet-incet. Dupa ce Jennifer Lopez si Mariah Carey s-au afisat cu diamante roz, a crescut interesul pentru aceasta culoare. Diamantul galben primit de Brooke Mueller de la Charlie Sheen a marit cota diamantelor galbene, iar diamantul negru din inelul de logodna al lui Carmen Electra a atras atentia in directia culorilor inchise a diamantelor. In toate aceste cazuri, platina a fost aleasa pentru a insoti aceste minunate si valoroase pietre, datorita neutralitatii sale din punctul de vedere al luminozitatii si reflexelor. Platina este perfecta pentru a scoate in evidenta pe deplin diamantele albe si colorate, precum si alte pietre pretioase. In plus, ea asigura o protectie pe viata a acestor pietre exorbitante, ceea ce nu e un lucru de neglijat, caci ele reprezinta in acelasi timp o investitie.
Dar ce design prefera vedetele de azi  in materie de inele de logodna si de nunta? Cateva dintre cele mai populare sunt cele clasice din platina cu un singur diamant, cum este cazul cantaretei Fergie din Black Eyes Peas. Eva Longoria si Jennifer Hudson au optat pentru un stil mai romantic, alegand inele din platina lucrate cu o tehnica numita "micro-pave", in care diamante foarte mici sunt montate pe toata suprafata, pentru a crea un efect unic de licarire, de lucire. Eva Longoria are un diamant patrat, montat in centru, intr-un inel din platina cu micro-pave. Inelul de logodna din platina al lui Jennifer Hudson are un diamant rotund in mijloc, inconjurat de o bordura de mici diamante albe. Inelul de logodna al lui Beyonce, realizat de designerul Lorraine Schwartz, este intr-un minunat stil new romantic, avand “micro-pave” pe partile laterale si o delicata lucratura numita split shank – piesele de pe fiecare parte a diamantului sunt deschise. (Foto: Wikipedia)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy