Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Lux, platina si diamante


Lux, platina si diamante

Email Imprimare

Platina, aurul si diamantele sunt, desigur, preferatele celebritatilor in materie de bijuterii. Va reamintim cateva inele faimoase din ultimii ani si va asteptam in magazinele noastre, You&Me, pentru a alege inelul mult-visat pentru cea care va va fi mireasa. Tom Cruise a cerut-o in casatorie pe Katie Holmes in varful Turnului Eiffel cu un inel din platina si aur roz cu diamant oval taiat in stil edwardian, estimat la 250.000 de dolari. Salma Hayek poarta un inel din platina cu diamant oval de 5 carate primit de la sotul ei, Francois-Henri Pinault, si evaluat la 200.000 de dolari.

Design-ul inelului de logodna al Angelinei Jolie a fost creat de insusi Brad Pitt, impreuna cu bijutierul Robert Procop. Inelul are in mijloc un diamant si e insotit de o galaxie de mici diamante, de dimensiuni diferite, armonios montate. Brad Pitt a fost, de asemenea, co-autorul inelului de 500.000 de dolari pe care i l-a daruit si lui Jennifer Aniston. Brad a dorit ca acesta sa arate ca o inima si sa simbolizeze eternitatea.
Fostul impresar al lui Britney Spears, Jason Trawick, i-a oferit acesteia un inel de logodna cu diamant de 3 carate. E un inel traditional, cu piatra rotunda.
Printul William a cerut-o de sotie pe Kate Middleton cu inelul mamei sale, Printesa Diana, de 18 carate, cu safir oval. Inconjurat de 14 diamante mai mici, este creatie Garrand si, atunci cand a fost cumparat, l-a costat pe Printul Charles 65.000 de dolari.
Olivier Martinez i-a oferit lui Halle Berry un inel de logodna unicat, cu smarald, creat de bijutierul parizian Roberto Mazio. Piatra de 4 carate e plasata in mijloc si e montata in aur galben, pe care sunt inscriptionate mai multe simboluri.
Reese Witherspoon poarta o raritate, un inel de logodna Ashoka, cu diamant de 4 carate, creatie William Goldberg. Jim Toth a dat pe el cam 250.000 de dolari.
Mariah Carey poarta un inel unicat Jacob&Co. cu diamant taiat in smarald, in valoare de 2,5 milioane de dolari. Piatra roz de 10 carate e plasata in mijloc si are in jur de 58 de mici diamante roz si doua in forma de semiluna.
Kim Kardashian poarta un inel Lorraine Schwartz de 20,5 carate, cu un smarald central, flancat de alte doua diamante de forma trapezoidala de doua carate. Co-autor al design-ului a fost logodnicul lui Kim, Kris Humphries.
Natalie Portman s-a logodit cu Benjamin Millepied atunci cand acesta i-a oferit un inel cu diamant rotund, inconjurat de o bordura cu mici diamante. Cei doi s-au cunoscut in timpul filmarilor la Black Swan.
Ben Affleck a cerut-o de sotie pe Jennifer Garner cu un inel cu diamant de 4,5 carate taiat “perna”, creatie Harry Winston.
Inelul de logodna cu diamant de 14 carate al lui Hilary Duff l-a costat pe Mike Comrie un milion de dolari. Comrie a cerut-o de sotie pe Hilary intr-un balcon, in Hawaii, pe fundalul unui superb apus de soare.
Jessica Biel poarta un inel de logodna cu diamant de 6 carate, primit de la Justin Timberlake. Partile laterale ale inelului aduc un element vintage designului.
Tony Parker i-a oferit Evei Longoria un inel cu smarald de 4 carate si cu smaralde laterale, creatie Jean Dousset, in valoare de 150.000 de dolari. Tiger Woods s-a logodit cu Elin Nordegren cu ocazia unui safari in Africa de Sud, in parcul Shamwari. Woods i-a oferit un inel cu diamant central montat in stil antic. Neil Lane l-a ajutat pe Jesse James sa creeze un inel de logodna de inspiratie vintage pentru Sandra Bullock, avand tema “You & Me.” Acesta are doua diamante intercalate si o bordura cu mici diamante. Chiar daca nu toate aceste mariaje au durat atat cat se gandeau initial protagonistii, credem ca niciodata nu trebuie sa renunti la a cauta sa-ti gasesti fericirea! Merita! (Foto: Wikipedia)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy