Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Verighetele Breuning, pentru o casatorie perfecta


Verighetele Breuning, pentru o casatorie perfecta

Email Imprimare

Acum, la inceput de vara, cand sentimentele sunt si ele cele mai fierbinti, este firesc ca dragostea sa te impinga spre acel pas minunat al casatoriei. Si pentru ca viata in doi isi gaseste adevarata stralucire doar prin acel minunat simbol al ei, reprezentat de verighete, You&Me, brandul menit sa se adreseze in primul rand inimilor unite prin iubire, ne ofera acum, pana la 15 iulie, o reducere de 5% la celebrele si irezistibilele verighete Breuning.

Sa porti o bijuterie Breuning inseamna sa porti ceva cu totul deosebit. Asta pentru ca bijuteriile Breuning sunt create pentru a spune povestea sentimentelor puternice, povestea emotiilor intense si a iubirii adevarate. De mai bine de 80 de ani, rafinamentul in materie de bijuterii si, in special, de verighete, este sinonim cu Breuning. Astazi, compania germana este cel mai mare producator independent de accesorii si verighete de pe continentul european, lider mondial in segmentul sau de piata, aflat in fruntea calitatii, designului si tehnologiei, produsele sale fiind prezente in intreaga lume, pe toate continentele. Calitatea designului, iscusinta maestrilor bijutieri si pasiunea pentru redarea perfecta a celor mai mici detalii sunt trasaturile definitorii ale inconfundabilelor bijuterii Breuning. Intreaga filosofie Breuning este fundamentata pe principiul excelentei: design captivant si calitate de top. Aurul de diferite culori, argintul si platina, singure sau impodobite cu diamante sau perle transforma aceste capodopere intr-un simbol al dragostei, al magiei casatoriei, al cuplului perfect. Nici o casatorie nu poate reprezenta o reusita perfecta fara forta si stralucirea verighetelor Breuning.
Unicitatea designului si perfectiunea detaliilor nu sunt nicaieri mai graitoare decat in cazul verighetelor Breuning. Ele reflecta sublimul sentimentului pe care il pecetluiesc, fiind expresia cea mai pura a stilului, calitatii si valorii care fac din brandul german un lider al producatorilor de verighete pe plan mondial. Sunt reunite in colectii de exceptie, care privilegiaza originalitatea, inovatia tehnica si rafinamentul caracteristice casei de bijuterii din Pforzheim. Poezia aurului alb si galben si romantismul aurului roz, impletite intr-un design simplu si, in acelasi timp, plin de forta, punctat de sclipirea diamantelor naturale, surprind, in mod subtil, sensul profund al verighetei, ca simbol al permanentei iubirii binecuvantate de Dumnezeu.
Sunteti invitati in magazinele You&Me sa descoperiti superbele verighete Breuning din colectia Smart Line, fascinante precum soaptele de iubire dintre Ea si El.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy