Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me In cautarea verighetei perfecte


In cautarea verighetei perfecte

Email Imprimare

Simbol prin excelenta al iubirii dintre doi indragostiti care doresc sa isi uneasca destinele in fata lui Dumnezeu, verigheta este creata pentru a va insoti o viata intreaga. De ce o verigheta pe inelarul de la mana stanga si nu o alta bijuterie, cum ar fi o pereche de cercei sau un colier? Pentru ca, potrivit unei credinte stravechi, vena iubirii, asa-numita vena amoris, care duce direct la inima, ar pleca exact din degetul patru de la mana stanga, rezervat verighetei. Prin forma sa, verigheta evoca ciclul vietii si al eternitatii. Motive suficiente ca sa alegeti verigheta cu mare grija. Din aur alb, galben sau roz, din platina, simpla si discreta sau batuta cu diamante, paleta de verighete este mai vasta decat va imaginati.

Ideal ar fi sa alegeti verighetele cu cateva luni inainte de marele eveniment, pentru a va elibera de aceasta grija si a putea trece la celelalte pregatiri. Dupa ce v-ati decis impreuna cu alesul inimii asupra verighetelor perfecte si dupa ce vi s-au luat masurile, cel care se ocupa, traditional, de cumpararea propriu-zisa a verighetelor este viitorul mire. De obicei, se aleg verighete pereche, identice, insa se poate ca mirele sa prefere o verigheta fie mai discreta, fie mai groasa sau dintr-un material mai modern si mai masculin, precum titaniul, in functie de trasaturile mainii si de personalitate.
Confortul inainte de toate! Mai ales ca verigheta va va insoti in fiecare ceas al vietii voastre. Odata cu inaintarea in varsta, mainile si degetele isi vor modifica dimensiunile, de aceea este recomandat sa alegeti verighete care, la nevoie, vor putea fi ajustate. Atentie, de asemenea, la verighetele foarte subtiri: de fapt, cu cat verigheta este mai groasa si mai lata, cu atat va rezista mai bine la proba timpului. Ganditi-va la o eventuala gravare a verighetelor, pe interior. In general, viitorii miri opteaza pentru data casatoriei, dar puteti grava si altceva care sa va aduca mereu aminte de iubirea ce v-o purtati unul altuia, cum ar fi o foarte scurta declaratie de dragoste.
De cativa ani incoace, marile case de bijuterii propun verighete din materiale dintre cele mai diverse, lucrate in relief sau ornate cu diamante: aurul alb, aurul roz, platina sunt doar cateva dintre cele mai apreciate. Tendintele sunt trecatoare, insa verighetele simple, din aur galben de 18 carate nu se vor demoda niciodata, fiind o alegere perfecta pentru adeptii stilului clasic. Ca sa fiti siguri de calitatea metalelor pretioase, fiti atenti la certificari: aurul alb certificat Orlanium va garanteaza ca verigheta nu isi va pierde stralucirea in timp, iar eticheta Palladium confirma calitatea ireprosabila a platinei.
In principiu, verigheta este mai discreta decat inelul de logodna. Acum este insa prilejul pentru viitoarele mirese care nu au primit un inel de logodna somptuos sa-si ia revansa. Ele isi pot alege o verigheta mai spectaculoasa, cum ar fi una batuta cu diamante sau incrustata cu pietre pretioase. Imaginatia maestrilor bijutieri nu cunoaste limite, asa ca nu va ramane decat sa va hotarati!
Inutil sa precizam ca inainte de a spune Aceasta este verigheta pe care o vreau! este indicat sa consultati oferta cat mai multor case de bijuterii. Nu ne ramane decat sa va invitam in magazinele You&Me, sa descoperiti verighete de exceptie de la branduri de prestigiu. Avem convingerea ca printre ele le veti gasi pe cele care exprima cel mai bine forta iubirii voastre!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy