Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Forma fetei, determinanta in alegerea cerceilor


Forma fetei, determinanta in alegerea cerceilor

Email Imprimare

Bine alesi, cerceii sunt un accesoriu care confera un plus de farmec oricarei tinute, cu atat mai mult celei din ziua nuntii. Din pacate, nu putem purta orice tip de cercei, pentru ca un criteriu de baza in alegerea cerceilor potriviti il reprezinta forma fetei. Asadar, in functie de forma fetei ne vom orienta catre un tip sau altul de cercei care sa ne puna cel mai bine in valoare trasaturile. Este bine de stiut ca cerceii trebuie sa contrabalanseze forma fetei si nu sa o reproduca. De asemenea, daca purtati cercei mari, bogat ornamentati, renuntati la colier.

Se pare ca cele mai avantajate sunt femeile care au fata ovala, pentru ca pot purta aproape orice tip de cercei. Daca sunteti adepta stilului clasic, alegeti cercei cu diamant. In schimb, daca va doriti sa incercati si altceva, puteti purta cercei cu forma ovala, dreptunghiulara sau triunghiulara.
Daca aveti fata rotunda, trebuie sa aveti grija ca cerceii sa va alungeasca fata. Este recomandat sa alegeti cercei lungi, drepti sau cu linii curbe. Evitati cerceii impunatori, rotunzi si care va maresc lobul urechii.
Femeile care au fata alungita este indicat sa aleaga cercei care sa le scoata in evidenta trasaturile adaugand latime fetei, pentru a o scurta. Cel mai bine li se potrivesc cerceii de tip chandelier, mari, care vor echilibra forma fetei. Indicati sunt si cerceii patrati sau dreptunghiulari, a caror forma contrasteaza cu fata alungita. Sunt de evitat, in schimb, cerceii lungi si drepti.
Daca aveti fata patrata, este bine sa creati senzatia de alungire, reducand, totodata, din latimea fetei. Cei mai indicati sunt cerceii cu unghiuri si cei rotunjiti (atenueaza trasaturile faciale puternice), cerceii lungi, cu pietre (atenueaza maxilarul proeminent) sau modelele de dimensiuni medii. Nu se recomanda cerceii supradimensionati sau cei cu forma patrata.
In cazul fetei in forma de inima trebuie creata iluzia unui maxilar mai puternic, pentru ca fruntea este lata, iar barbia foarte delicata. Alegeti cercei in forma de picatura de apa, ovali sau rotunzi. In general, evitati cerceii in forma de inima si pe cei ascutiti la baza, care fac fata sa para mai lata decat este de fapt.
Daca aveti fata triunghiulara, este indicat sa puneti in valoare baza fetei, pometii si barbia. Este important sa creati un echilibru intre maxilare si restul fetei. Cei mai potriviti sunt cerceii tip cascada, cei mari si ovali sau cei mici si rotunzi.
Inainte de a va decide asupra perechii de cercei ideale pentru tinuta de mireasa, incercati diverse culori si materiale (aur, argint etc.). Consilierii din magazinele You&Me va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa gasiti cerceii care vi se potrivesc cel mai bine!


Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy