Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Bratari pentru adolescenti, de la Manuel.Zed


Bratari pentru adolescenti, de la Manuel.Zed

Email Imprimare

Adolescentii sunt mereu in cautare de accesorii care sa le semene. Vesele, dinamice, in culori si forme neconventionale, pentru a fi pe placul adolescentilor bijuteriile trebuie sa le exprime personalitatea, visele, aspiratiile. Magazinele You&Me va ofera acum, de la renumitul brand italian Manuel.Zed, o colectie de bratari special conceputa pentru cei tineri si foarte tineri. Fara sa fie pretentioase sau ostentative, bratarile Manuel.Zed ii cuceresc pe adolescenti prin simplitatea si suflul lor tineresc.

Realizate din cauciuc in culori vii, ca simbol al bucuriei de a trai proprie varstei cand simti ca ai putea imbratisa intreaga lume, aceste bratari pot fi asortate cu usurinta atat la tinuta de scoala sau liceu, cat si la tinuta potrivita pentru o iesire in oras cu prietenii, dupa ore. Alb, bleu, violet, sau, poate, rosu? Bratarile pot fi purtate individual si schimbate in functie de starea de spirit, de ce nu?, sau, la fel de bine, pot fi combinate si purtate doua sau trei o data. La fel ca toate celelalte bijuterii Manuel.Zed, si bratarile pentru adolescenti au elemente distinctive, care le confera un aspect pe cat de modern, pe atat de rafinat. Astfel, fiecare bratara este decorata cu strasuri multicolore.
Era firesc ca o astfel de colectie sa vina din partea unui brand el insusi tanar, sau, mai bine spus, foarte tanar, daca ne gandim ca s-a lansat in anul 2005. In universul bijuteriilor, Manuel.Zed dovedeste ca tineretea nu este o slabiciune, ci, dimpotriva, un atu. Bijuteriile Manuel.Zed au avut, de la bun inceput, forta de seductie necesara pentru a se impune si a cuceri piata atat de pretentioasa si de selectiva a bijuteriilor.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy