Sambata, 13 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Bratarile din otel inoxidabil, intre forta si eleganta


Bratarile din otel inoxidabil, intre forta si eleganta

Email Imprimare

Bijuteriile din otel inoxidabil ofera avantajul rezistentei la proba timpului, fara sa-si piarda stralucirea. In voga in ultimii ani, otelul inoxidabil se numara printre materialele ce stau la baza celor mai noi colectii de bijuterii ale brandului Manuel.Zed, pe care va invitam sa le descoperiti in magazinele noastre, You&Me. Asemenea tuturor celorlalte bijuterii Manuel.Zed, si bratarile din otel inoxidabil au fost create pentru a veni in intampinarea dorintei tinerilor de a purta accesorii moderne, in culorii vii, care sa-i defineasca.

Paleta cromatica vasta in care sunt disponibile face ca bratarile din otel inoxidabil de la Manuel.Zed sa completeze perfect atat tinutele de zi, cat si pe cele de seara. Strasurile le confera o eleganta cu totul deosebita, care contrasteaza cu forta caracteristica otelului inoxidabil.
Un indiciu al calitatii otelului inoxidabil il reprezinta consistenta aliajului. Otelul inoxidabil este un amestec de metale (printre care fier, nichel si crom) special alese pentru a obtine un material tot atat de solid precum otelul pur, insa care nu rugineste. Persoanelor cu pielea sensibila sau predispuse la alergii li se recomanda bijuteriile din otel chirurgical, pentru ca acesta nu contine nichel. 
Modern si nepretentios, otelul inoxidabil este un material robust, care nu se corodeaza. Spre deosebire de aur sau argint, otelul inoxidabil nu are nevoie de ingrijire speciala pentru a nu-si pierde stralucirea, ceea ce il face unul dintre materialele preferate pentru bijuterii in randul clientelei masculine. In timp ce bijuteriile din argint oxideaza in contact cu oxigenul din aer, cele din otel inoxidabil nu isi schimba aspectul.
Din materiale ultramoderne, bijuteriile Manuel.Zed alcatuiesc un univers in care tinerii se recunosc si care le exprima visele si cautarile, poate nemarturisite inca.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy