Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Pandantivele, mereu la moda


Pandantivele, mereu la moda

Email Imprimare

Pandantivele constituie una dintre cele mai vechi forme de bijuterie. Din cele mai vechi timpuri, oamenii si-au confectionat pandantive din materialele cele mai diverse, de la oase, scoici si ceramica la aur, argint si pietre pretioase. Acum, in magazinele noastre, You&Me, va invitam sa va bucurati de frumusetea si originalitatea pandantivelor Manuel.Zed, surprinzatoare atat prin forma lor, cat si prin paleta cromatica fascinanta.

Multa vreme, la moda au fost pandantivele din aur. In Egiptul Antic, spre exemplu, acestea acopereau, uneori, intreg pieptul (de unde si denumirea lor de pectorali) si erau impodobite cu pietre pretioase si semipretioase, precum lapis lazuli. Pandantivele au fost reinventete, la inceputul secolului al XX-lea, de pictori celebri care au abordat toate formele de arte plastice, inclusiv artele decorative si realizarea de bijuterii: Pablo Picasso, Joan Miro, Salvador Dali au creat pandantive unice, veritabile capodopere in miniatura, expuse astazi in muzee sau achizitionate la licitatii de colectionari din lumea intreaga.
In zilele noastre, pandantivele, fie ele din aur sau din alt material, si-au diminuat considerabil dimensiunile, in favoarea elegantei si originalitatii designului. Sa ne amintim doar de superbul colier conceput sub forma unei succesiuni de pandantive inlantuite, creatie a renumitei case de bijuterii Van Cleef & Arpels, purtat la una dintre aparitiile sale publice de Charlene, sotia Printului Albert de Monaco.
Brandul italian Manuel.Zed va ofera acum minunate pandantive ce va vor cuceri prin finetea lucraturii si designul modern, dar, totodata, rafinat. Puteti opta fie pentru pandantive triple, realizate din otel inoxidabil si decorate cu topaz, acvamarin, ametist sau cristale negre, fie pentru pandantive din argint ornate cu strasuri de diferite culori.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy