Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Seturile de bijuterii, eleganta la superlativ


Seturile de bijuterii, eleganta la superlativ

Email Imprimare

Nu este suficient sa avem bijuterii frumoase, trebuie sa stim sa le si asortam. Sa le acordam nu numai cu hainele pe care le purtam, ci si pe ele intre ele. Impreuna, bijuteriile pe care le purtam intr-un anumit moment trebuie sa se armonizeze ca un tot unitar, atat la nivelul formei, cat si al culorii si materialelor din care sunt realizate. Sa stii sa asortezi bijuteriile intre ele nu este lucru usor, insa, pentru cei care nu au nici rabdarea si, poate, nici acel strop de fler necesare, magazinele You&Me propun minunate seturi de bijuterii de la renumitul brand Manuel.Zed.

Seturile de bijuterii Manuel.Zed sunt realizate din materiale moderne, nepretentioase, cum sunt otelul inoxidabil si strasurile, in voga la ora actuala mai ales in randul tinerilor, publicul-tinta al cunoscutului brand italian. Si de aceasta data, Manuel.Zed a mizat pe rafinamentul simplu, obtinut prin imbinarea maiestrita dintre designul clasic si paleta cromatica vasta, care raspunde celor mai exigente gusturi: de la argintiu, pentru persoanele adepte ale stilului clasic, pana la roz, albastru, verde si auriu, pentru cele care au curajul sa abordeze culori mai deosebite. Fiecare set este alcatuit din bratara, cercei si inel, putand fi completat cu un pandantiv.
Cu un astfel de set, nu ai cum sa dai gres, pentru ca bijuteriile Manuel.Zed sunt create pentru a-l pune in valoare pe cel sau cea care le poarta, conferindu-i eleganta, dinamism si forta. Inconfundabile, bijuteriile Manuel.Zed sunt o invitatie intr-un nou univers, in care te poti descoperi cu adevarat si poti sa devii cel care vrei intr-adevar sa fii.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy