Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Pandantivele cu litere, bijuterii incarcate de simboluri


Pandantivele cu litere, bijuterii incarcate de simboluri

Email Imprimare

Numele pe care il purtam spune foarte multe despre noi, chiar daca nu suntem intotdeauna constienti de acest fapt. Mai ales prima litera din prenume are un impact imediat asupra celorlalti atunci cand ne prezentam. Tocmai de aceea, pandantivele cu litere, asociate initialelor din prenumele pe care il poarta fiecare dintre noi, au fost, dintotdeauna, bijuterii incarcate de o simbolistica deosebita. In magazinele noastre, You&Me, gasiti de acum, de la renumitul brand italian Manuel.Zed, colectia Type, ce reuneste frumoase pandantive cu litere, realizate din otel inoxidabil si strasuri. Se pot purta fie la lantisorul de la gat, fie la bratara de la mana. Pandantivele cu litere pot fi un cadou frumos pentru persoanele dragi, care se vor gandi mereu cu placere la dumneavoastra!

Initiala prenumelui are un dublu impact: aproape fizic, pentru ca este prima litera care intra in contact cu interlocutorul, si psihologic, la nivel subconstient. Daca stim sa o interpretam, din initiala prenumelui putem sa extragem anumite informatii despre persoana din fata noastra. In numerologie, initiala prenumelui (in cazul persoanelor cu doua prenume este vorba despre initiala primului prenume) este cunoscuta drept piatra unghiulara, in sensul in care ea sta la temelia devenirii noastre: pe aceasta piatra se cladesc nu numai primii ani din viata, ci intreaga noastra existenta, dar si caracterul si personalitatea noastra.
Initiala prenumelui contine cateva informatii fundamentale despre noi. Ea vorbeste despre aptitudinile noastre si despre atitudinea pe care o avem in raport cu viata, cu experientele pe care le traim. La nivel vizual, modul de reprezentare a literelor nu este deloc intamplator. Litera A, prima din alfabet, are valoarea 1, fiindu-i asociata simbolistica cifrei 1. Asa cum este reprezentata, litera A evoca o fire stabila, o persoana cu picioarele bine infipte in pamant, ancorata in lumea materiala. Varful indreptat in sus indica dorinta de evolutie, de ascensiune spirituala. Linia orizontala este un alt semn de stabilitate si de echilibru intre lumea materiala si valorile spirituale.
Este bine de stiut, de asemenea, ca o litera care se regaseste de mai multe ori in prenume are o importanta deosebita. In plus, exista si o corespondenta intre litere si cifre, prin care fiecare litera imprumuta din caracteristicile asociate cifrei corespunzatoare.
Mai jos, gasiti cate o scurta descriere a semnificatiei literelor, care va va ajuta sa intelegeti mai bine influenta prenumelui pe care il purtati asupra personalitatii dumneavoastra:
A - litera de actiune, cerebrala si creatoare, simbolizeaza afirmarea sinelui, ambitia, autoritatea, gustul pentru putere, simtul initiativei. Denota o inteligenta puternica, un spirit viu si convingator, exprima autonomie, independenta, dinamism.
B - litera a meditatiei si a emotivitatii, simbolizeaza bunatatea, generozitatea, exprima iubirea de frumos, de arta, nevoia de afectiune, liniste si armonie. Evoca atractia fata de tot ce inseamna mister, intuitia, increderea in sine, perseverenta.
C - litera inteligentei si intuitiei, simbolizeaza tineretea spiritului, abilitatile de comunicare, talentele artistice, caracterul extrovertit. Evoca o personalitate creativa, curioasa, optimista, stabila, dar si ingenioasa si intuitiva.
D - exprima stabilitate, simt practic, forta, perseverenta, curaj, disciplina, rigoare, hotarare, spirit de analiza, meticulozitate, dar si discretie, fidelitate, respect fata de sine si fata de ceilalti.
E - simbolizeaza energia, instinctul, inteligenta, logica, intuitia, creativitatea, generozitatea, dorinta de a-i ajuta pe ceilalti. Exprima nevoia de schimbare, de independenta, gustul aventurii si calatoriilor, curiozitatea, nevoia de a comunica si de a fi ascultat.
F - semnifica iubirea pentru arta, creativitatea, cautarea perfectiunii, simtul responsabilitatii, dar si bunavointa, prietenia, spiritul impaciuitor, idealismul.
G - simbolizeaza inteligenta in cel mai inalt grad, evoca o fire meditativa si visatoare, interesata de evolutia spirituala, de tot ce inseamna credinta si religie. Exprima stabilitatea, o anumita nevoie de singuratate, sensibilitatea, interiorizarea emotiilor.
H - este simbol de armonie, echilibru, dreptate, integritate, respect, onestitate. Exprima nevoia de a fi in compania unor persoane calme, placute, dar si ambitia, nevoia de posesie in sens concret, importanta banilor, capacitatea de organizare, de analiza si de conducere.
I - simbolizeaza imaginatia, sentimentele intense, caracterul introvertit, exprima nevoia de imbogatire a cunostintelor, simtul artistic, idealismul, senzualitatea, deschiderea catre ceilalti, spiritul tolerant, devotamentul.
J - denota o personalitate cerebrala, mobila, cu viziuni originale. Exprima hotarare si un spirit independent, caruia ii place sa fie inconjurat de persoane interesante, foarte diferite unele de altele.
K - exprima o fire individualista, idealista, care simte nevoia de a comunica si relationa cu ceilalti. Simbolizeaza forta fizica, potentialul de reusita materiala, curajul, carisma si capacitatea de a fi un deschizator de drumuri.
L - exprima libertatea gandirii, inteligenta intuitiva, luciditatea, subtilitatea, spiritul analitic si de sinteza, inventivitatea. Denota o fire echilibrata, capabila de decizii rapide si de actiuni incununate de succes.
M - simbolizeaza actiunea concreta, energia, tenacitatea, fermitatea, rigoarea si seriozitatea. Denota o fire logica, metodica, atasata de valorile familiale, dornica de a-i ajuta pe ceilalti.
N - exprima nevoia de schimbare, adaptabilitatea, caracterul sociabil, curiozitatea, exigenta in raport cu sine insusi, perfectionismul. Denota inalte capacitati intelectuale, simt practic, spirit analitic.
O - simbolizeaza latura afectiva, trairile ascunse, sensibilitatea, evoca o fire care traieste intr-o lume proprie, avand nevoie de pace si armonie. Exprima tenacitatea, simtul observatiei, denota o personalitate echilibrata, insa introvertita.
P - denota o inteligenta puternica, intelepciune, retinere, interiorizare, discretie, sobrietate. Evoca o fire cerebrala, mobila, insetata de putere. Despre persoanele cu initiala prenumelui P se spune ca pot avea o inteligenta peste medie.
Q - simbolizeaza intuitia, capacitatea de a-i conduce pe ceilalti, de a merge pana la capat pentru a-si atinge telul. Exprima originalitate, nonconformism, simt practic, dinamism, curiozitate.
R - denota o emotivitate puternica, greu de controlat, dar si creativitate, originalitate, bogatie interioara. Evoca o fire idealista, sensibila, capabila sa-i asculte si sa-i inteleaga pe ceilalti.
S - exprima romantism, sensibilitate, denota o fire pasionata de mister, ale carei decizii se bazeaza pe sentimente si intuitie. Simbolizeaza atractia pentru latura materiala a existentei si nevoia de reusita sociala.
T - denota o fire diplomata, un spirit justitiar, o inteligenta vie, exprima nevoia de cunoastere, de perfectionare. Evoca o fire visatoare, care se refugiaza adesea intr-o lume imaginara. Simbolizeaza atractia pentru tot ce este strain (limbi straine, culturi indepartate, calatorii).
U - exprima devotament, generozitate, iubire pentru semeni, creativitate, iubire de frumos, intuitie in raporturile sociale. Denota o personalitate dinamica, inzestrata cu aptitudini de bun comunicator.
V - exprima victoria, puterea intuitiei, geniul creator, evoca rabdarea, stabilitatea, dar si individualismul, autonomia, vointa. Litera V este simbolul Verbului divin. 
W - exprima creativitatea iesita din comun, logica, inteligenta, nevoia de noi experiente. Este asociata afirmarii sinelui, nevoii de reusita si recunoastere, denota un spirit capabil sa faca fata provocarilor.
X - denota curiozitate, ambivalenta, idealism, exprima nevoia de echilibru si afectiune. Evoca o fire devotata, intelegatoare, capabila de sacrificii.
Y - exprima evolutia spirituala, atractia pentru filosofie, stiinte, cautarea adevarului, evoca o fire meditativa, capabila sa-si asume diverse responsabilitati.
Z -  denota intuitie, intelepciune, simtul afacerilor, vointa puternica, stapanire de sine. Exprima increderea in sine, carisma, capacitatea de a-i conduce pe ceilalti.




Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy