Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Bijuterii pentru copii de la Manuel.Zed


Bijuterii pentru copii de la Manuel.Zed

Email Imprimare

Un brand tanar, precum Manuel.Zed, nu avea cum sa nu includa, in portofoliul sau, si o colectie de bijuterii dedicata celor mici. Cu un nume sugestiv, Petite, aceasta linie reuneste bratari si pandantive, dar si seturi de bijuterii asortate, inspirate de minunata lume a copilariei. Copiii vor fi, cu siguranta, incantati sa-si aleaga simbolul preferat, ursuletul, pisicuta, elefantelul sau delfinul fiind doar cateva dintre motivele simpatice si jucause din colectia de bijuterii Petite de la Manuel.Zed, pe care o gasiti in magazinele noastre, You&Me.

Realizate din otel inoxidabil, un material modern, usor si de cea mai inalta calitate, bijuteriile Petite au design spectaculos si atractiv, exact pe gustul copiilor. Se adreseaza atat fetitelor, care invata de la mamicile lor sa fie cochete si elegante, cat si baieteilor, care vor descoperi printre pandantivele Petite si unul dintre simbolurile lor cele mai dragi, avionul. Bijuteriile Petite recreeaza universul copilariei, fiind inspirate de desenele, jucariile si cei mai buni prieteni ai celor mici, animalutele. Bineinteles, nu lipseste nici lumea fascinanta a basmelor si desenelor animate, cu zanele sale inaripate si mereu puse pe sotii, cum este micuta Tinker Bell, din Peter Pan, motivul unuia dintre seturile de bijuterii Petite pentru fetite. Pentru ca sunt inspirate din universul basmelor care au incantat si continua sa incante generatii dupa generatii, bijuteriile Petite de la Manuel.Zed nu se demodeaza niciodata.
Prin simbolistica, formele si culorile lor, bijuteriile Petite sunt menite sa-i amuze pe copii, sa le placa si, in acelasi timp, sa-i obisnuiasca cu o tinuta cocheta si eleganta. Sunt cadouri care merg direct la inima celor mici si care, fara indoiala, nu vor intarzia sa va cucereasca si pe dumneavoastra!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy