Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Bijuteriile, cadouri ideale pentru sarbatorile de iarna


Bijuteriile, cadouri ideale pentru sarbatorile de iarna

Email Imprimare

De sarbatorile de iarna ne mai despart doar o luna si cateva zile... Stimati domni, este timpul sa incepeti sa va ganditi la cadourile pe care le veti oferi femeilor dragi din viata dumneavoastra de Mos Nicolae, de Craciun si, de ce nu, de Anul Nou! Dintotdeauna, bijuteriile oferite in dar, in astfel de ocazii cu o semnificatie deosebita, au fost considerate un simbol al iubirii. Cu o bijuterie frumoasa, dintr-un material de calitate, nu aveti cum sa dati gres. In aceasta perioada, va invitam in magazinele noastre, You&Me, unde puteti alege cadoul potrivit pentru persoana iubita dintr-o gama extrem de variata de bijuterii de la branduri renumite. Unul dintre aceste branduri este si Manuel.Zed, care va propune doua minunate colectii de bijuterii ce evoca, prin designul lor, simbolurile asociate sarbatorilor de iarna: colectiile Blade si My Love.
Cu un design ultramodern si, in acelasi timp, rafinat, seturile de bijuterii Blade si My Love sunt un adevarat elogiu adus iubirii, tineretii si frumusetii. Realizate din otel inoxidabil, decorate cu perle albe si negre si cu cristale Swarovski, bijuteriile Blade si My Love, formate din colier, bratara si cercei, sunt o combinatie originala de forta si delicatete si vorbesc despre iubire si pasiune. Inimioarele si stelutele, simbolurile predilecte ale celor doua colectii, sunt asemenea soaptelor de iubire pe care doi indragostiti si le rostesc la lumina lumanarilor, intr-o seara de iarna desprinsa parca din basmele lui Andersen... Si cat de frumoase si tainice sunt, in acele momente fermecate, sclipirile aurite si argintate ce par sa invaluie intreaga fiinta a iubitei intr-o aura inefabila!...
Daca doriti ca bijuteria pe care o oferiti persoanei dragi sa-i aminteasca, in fiecare clipa, de sentimentele care va leaga unul de celalalt, puteti alege unul dintre seturile My Love, care poarta inscriptionate, pe inimioarele din otel inoxidabil, cele doua cuvinte magice: Te iubesc. Pe langa seturile asortate, colectia My Love propune si superbe pandantive in forma de inima, realizate din otel inoxidabil, argint si sticla de Murano in diverse culori. Pe toate va invitam sa le descoperiti in magazinele You&Me, unde veti gasi, fara indoiala, bijuteria ideala pentru cadoul de sarbatori dedicat persoanei iubite!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy