Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Albastru in bijuterii, prestigiu si rafinament regal


Albastru in bijuterii, prestigiu si rafinament regal

Email Imprimare

Alegerea bijuteriilor reprezinta nu doar o chestiune de stil, ci si de personalitate, mai ales cand vine vorba despre culori. Bijuteriile cu pietre pretioase sau semipretioase de culoare albastra sunt elegante si evoca fastul regalitatii. Sa ne amintim doar de superbul inel cu safir si diamante ce a apartinut Printesei Diana si pe care printul William i l-a oferit lui Kate Middleton, acum Ducesa de Cambridge, pentru a pecetlui logodna lor. Asemenea oricarei culori, si albastrul vorbeste despre personalitatea noastra. Daca va simtiti atrase in mod special de bijuteriile cu pietre de culoare albastra, inseamna ca sunteti o persoana inteligenta, rationala, responsabila, sensibila si creativa.
Albastru este culoarea cerului si a marii, fiind considerat benefic pentru minte, trup si suflet. Nuantele de albastru deschis exprima liniste, tandrete si spiritualitate, in timp ce  tonurile de albastru inchis inspira prestigiu, forta, autoritate. Se spune ca albastrul ne face mai sensibili la muzica si arta in general si ca ne confera o stare de pace sufleteasca. Despre persoanele carora le place albastrul se crede ca sunt firi entuziaste, spontane, extrem de inventive. Din stilul vestimentar pe care il abordeaza, se vede ca sunt persoane originale, carora le displac conventiile si rutina.
Bijuteriile de culoare albastra sunt ele insele piese cu totul deosebite, unele avand chiar povesti iesite din comun. Un exemplu este legendarul diamant Hope, cel mai mare si mai scump diamant din lume, care are o istorie tumultuoasa. Despre diamantul Hope se spune ca, la inceput, ar fi cantarit peste 100 carate. Originar din India, diamantul i-a apartinut lui Ludovic al XIV-lea, a fost furat in timpul Revolutiei franceze, taiat de trei ori si regasit de-abia in 2007. Se spune ca ar fi fost furat din ochiul unei statui hinduse si ca a adus ghinion tuturor celor care l-au purtat. Unii pretind ca ar fi fost purtat chiar de regina Maria-Antoaneta a Frantei, care a sfarsit ghilotinata, si ca mai multi dintre proprietarii diamantului ar fi avut un sfarsit tot atat de tragic... Chiar daca nu sunt decat legende, aceasta bijuterie continua sa fascineze, fiind cel mai mare diamant albastru descoperit vreodata. Astazi, diamantul Hope, denumit astfel dupa unul dintre proprietarii sai, se afla in patrimoniul Institutului Smithsonian de la Washington si este pe locul al II-lea in topul obiectelor de arta care atrag cei mai multi vizitatori, dupa Gioconda lui Leonardo da Vinci, expusa la Muzeul Luvru.
In general, bijuteriile cu pietre albastre li se potrivesc foarte bine femeilor cu parul saten si ochii verzi, albastri sau de culoarea chihlimbarului. In materie vestimentara, aceste bijuterii se asorteaza cu nuante precum maroul, auriul si portocaliul sau cu tonuri pastelate. Daca doriti sa fiti admirata atat pentru eleganta, cat si pentru indrazneala, puteti asorta bijuteriile cu pietre albastre la o rochie argintie, potrivita pentru un cocktail, o seara in club cu prietenii sau o petrecere de nunta. Albastrul se potriveste cu orice nuanta de gri sau de argintiu.
Acum, magazinele noastre, You&Me, va ofera o colectie deosebita, Exclusive, ce reuneste bijuterii din argint cu zirconiu in diferite culori, printre care si albastru. In set sau purtate separat, colierele, inelele si cerceii cu zirconiu albastru de la You&Me va vor face sa va simtiti ca o adevarata printesa!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy