Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Rosul in bijuterii, pentru personalitatile incandescente


Rosul in bijuterii, pentru personalitatile incandescente

Email Imprimare

Ce cuvinte va vin in minte cand va ganditi la culoarea rosie? Dinamism, vitalitate, curaj, indrazneala sunt doar cateva dintre ele. Culoare care nu trece niciodata neobservata, inclusiv la capitolul bijuterii, rosul este simbolul pasiunii, al iubirii si al sangelui. Rosul este energic, are un magnetism aparte, trezeste emotii puternice, fiind o culoare greu de purtat si, mai ales, greu de asumat. Despre persoanele carora le place aceasta culoare se spune ca sunt seducatoare, neinfricate, ca vor sa fie mereu in centrul atentiei si ca stiu sa se faca remarcate. Rosul anunta un temperament pasional si o fire senzuala, fiind culoarea recomandata pentru cresterea nivelului de incredere in sine.
Asemenea culorii ce este simbol al focului, persoanele atrase de rosu se pare ca sunt precum un vulcan: pot erupe in orice moment, pentru ca, imediat dupa aceea, sa fie de un calm imperturbabil. Nimic nu ii inspaimanta pe iubitorii de rosu mai mult decat singuratatea. Pentru a se dezvolta armonios, persoanele carora le place rosul trebuie sa fie mereu inconjurate de afectiunea semenilor.
Bijuteriile cu pietre de culoare rosie sunt indraznete, rafinate si au acel aspect glamour care le face de-a dreptul irezistibile. Uneori, sa vezi rosu chiar este de bine, mai ales cand ai in fata un rubin, de exemplu... Veritabila regina a pietrelor pretioase, rubinul este considerat piatra victoriei, a intelepciunii si sanatatii. Din cele mai vechi timpuri, a fost apanajul capetelor incoronate. In Occident, este piatra iubirii inflacarate, plina de voluptate. Despre rubin se spune ca este cea mai valoroasa dintre cele douasprezece pietre pretioase create de Dumnezeu la facerea lumii. In prezent, la nivel mondial exista mai multe rubine celebre. Rubinul Pacii, de pilda, asa cum este supranumit rubinul descoperit in Birmania, pe 30 iunie 1919, este de forma rotunda si cantareste 25 carate. Este o piesa inestimabila, expusa la Muzeul de Istorie naturala de la New York. Un alt rubin celebru, rubinul Edward, cantareste 167 carate si se afla in patrimoniul British Museum de la Londra. Calitatea rubinelor este apreciata in functie de culoarea lor. Cea mai rara si mai cautata este nuanta sange de porumbel, urmata de nuanta sange de iepure, putin mai inchisa decat precedenta.
Bijuteriile ornate cu rubine sunt printre cele mai scumpe din lume, asa ca nu oricine isi poate permite un asemenea lux. La fel de frumoase si de elegante sunt insa bijuteriile cu zirconiu de culoare rosie, care sunt, in plus, cu mult mai accesibile ca pret. Sunt ideale daca doriti ca cei din jur sa va perceapa drept o persoana dinamica, senzuala, deschisa catre provocari si dispusa sa se afirme. De aceea, va invitam in magazinele noastre, You&Me, sa descoperiti colectia Exclusive, alcatuita din bijuterii din argint cu zirconiu in diverse culori: albastru, verde, rosu. Va asteptam sa alegem impreuna colierul sau cerceii care se potrivesc cel mai bine cu personalitatea dumneavoastra!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy