Miercuri, 17 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Bijuteriile Otoman la Draga mea prietena


Bijuteriile Otoman la Draga mea prietena

Email Imprimare

In aceasta dimineata, bijuteriile din colectia Otoman, care se gasesc, in premiera in Romania, in magazinele noastre, You&Me, au fost prezentate in emisiunea Draga mea prietena, de la Kanal D, postul de televiziune care difuzeaza indragitul serial Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii. Inspirate de renumitul serial turcesc, bijuteriile Otoman sunt realizate din argint patinat, au aplicatii decorative din alama si sunt batute cu pietre scumpe. Sunt fascinante prin combinatiile cromatice vii si formele lor atragatoare si reflecta traditia seculara a bijutierilor turci. Impresionanta colectie de inspiratie otomana reuneste pandantive si bratari fixe masive, asortate cu cercei si inele de dimensiuni medii.

Bogat ornamentate si cu o paleta cromatica vasta, bijuteriile din colectia Otoman reinvie moda accesoriilor specifice stilului oriental. Spre deosebire de bijuteriile europene, realizate, de obicei, fie din aur, fie din argint, bijuteriile otomane se remarca prin diversitatea materialelor si prin originalitatea combinatiilor. Caracteristic bijuteriilor otomane este si designul asimetric, ce reliefeaza frumusetea si stralucirea pietrelor pretioase. In prezent, traditia indelungata, materialele inedite si designul elaborat, opus stilului minimalist occidental, au propulsat Turcia pe locul al doilea la nivel mondial in topul exportatorilor de bijuterii.
Va invitam sa urmariti un fragment din editia de astazi a emisiunii Draga mea prietena, de la Kanal D, in care bijuteriile Otoman au fost prezentate de Cecilia Caragea, consultant comunicare.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy