Luni, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Luna lui Martisor, celebrata cu sclipiri de aur si argint in magazinele You&Me


Luna lui Martisor, celebrata cu sclipiri de aur si argint in magazinele You&Me

Email Imprimare

Doar cateva zile ne mai despart de vesela luna a lui Martisor! Acum, cand sufletele noastre vibreaza odata cu natura ce renaste la chemarea gratioasei Primaveri, este timpul sa ne gandim la micile daruri pe care le vom oferi celor dragi in primele zile ale lui Martisor. Simbol al dragostei si al prieteniei, semn de apreciere si respect, talisman magic, martisorul este una dintre cele mai vechi traditii ale poporului roman. Anul acesta, magazinele noastre, You&Me, intampina primavara cu o colectie minunata de martisoare ce vor aduce, cu siguranta, bucurie pe chipuri si in suflete!

Martisoarele pe care vi le propun magazinele You&Me sunt realizate din aur, argint si otel, fiind impodobite cu pietre naturale pretioase si semipretioase, dar si cu mult apreciatele cristale Swarovski. Pe langa martisoarele pictate manual cu email, o categorie deosebita o reprezinta delicatele martisoare filigranate in argint, cu aspect de dantela. 
Printre martisoarele de la You&Me veti descoperi traditionalele simboluri asociate renasterii naturii (flori, fluturi, libelule, frunze, gargarite, ghiocei, berze, randunele etc.), dar si simboluri aducatoare de noroc in diverse culturi – de la trifoi si potcoave la cosari, banuti, testoase sau elefanti. Sunt reprezentate, de asemenea, simboluri eterne, precum soarele – simbol al energiei, stelele – evocare a perfectiunii, ancorele – simbol al statorniciei, cheitele – deschizatoarele drumului catre succes, inimioarele – simbol al dragostei – sau delfinii – ca semn al prieteniei. Martisoarele You&Me evoca si universul copilariei, prin personaje din povesti si desene animate, care continua sa fascineze generatie dupa generatie: Scufita Rosie, Pinocchio, Jack si vrejul de fasole, Aladin, Donald, Pluto, Kitty, Tweety sau Pantera Roz.
In magazinele You&Me, pretul martisoarelor din argint variaza intre 6 si 35 lei. Martisoarele din aur de 14 carate au preturi cuprinse intre 65 si 275 lei. Pretul martisoarelor din aur de 18 carate in combinatie cu turcoaz, coral sau perle de cultura variaza intre 110 si 350 lei. (Foto: Wikipedia)


Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy