Luni, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Bijuteriile Otoman, alaturi de Kanal D si Draga mea prietena la ceas aniversar


Bijuteriile Otoman, alaturi de Kanal D si Draga mea prietena la ceas aniversar

Email Imprimare

De 1 martie, magazinele noastre, You&Me, au fost alaturi de emisiunea Draga mea prietena si au sarbatorit astazi atat venirea primaverii, cat si 6 ani de existenta a postului de televiziune Kanal D. Superbele bijuterii din colectia Otoman, pe care le gasiti in magazinele noastre, au stralucit din nou, in aceasta dimineata, in editia speciala a indragitei emisiuni, gandita ca o petrecere tematica, inspirata de serialul Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii. Gazdele emisiunii, Cristina Cioran si Paula Chirila, si-au intrat foarte bine in rolurile de sultane, tinutele lor deosebite fiind intregite de bijuteriile de inspiratie otomana puse la dispozitie de magazinele You&Me.

Bijuteriile Otoman s-au lansat in Turcia in paralel cu productia de televiziune urmarita de zeci de milioane de telespectatori din peste 40 de tari. Impodobite cu pietre scumpe de dimensiuni mari, bjuteriile din colectia Otoman evoca, prin designul si materialele din care sunt realizate, accesoriile atat de caracteristice pentru stilul oriental. Originalitatea colectiei consta in ornamentele din alama aplicate peste argintul tratat prin oxidare pentru a dobandi aspectul antique atat de cuceritor.Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy