Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Sezonul bijuteriilor impunatoare


Sezonul bijuteriilor impunatoare

Email Imprimare

Se poarta bijuteriile mari, opulente, impunatoare. Din argint si pietre semipretioase de toate culorile, combinate cu sticla de Murano, cu chihlimbar si perle. Desi perlele si chihlimbarul se numesc in limbajul comun tot pietre semipretioase, acestea nu sunt de fapt niste pietre. Perlele iau nastere din sideful pe care o scoica il asaza pe grauntele de nisip care a patruns in corpul sau, iar chihlimbarul este o rasina fosilizata acum cateva milioane de ani si care a mai prins in ea cate o insecta, o frunzuliza, un gandacel... Cu toate acestea, ele sunt numite tot pietre semipretioase, poate si pentru ca sunt folosite de obicei in combinatie cu cristale si pietre semipretioase de alte culori in coliere, bratari, inele, in tot felul de bijuterii care de-a lungul timpului ne-au colorat viata.
Si, pana la urma, pentru noi, femeile, in acest inceput de primavara, indiferent cum s-ar numi o piata sau alta, o bijuterie sau alta, care ar fi compozitia chimica a unui mineral cu o culoare uimitoare, important este sa ne bucuram de aceste minunatii, care nu numai ca ne impodobesc si ne pun in valoare, dar ne bucura si sufletul si ni-l umplu de frumusete. Pietrele naturale au un farmec aparte, lucratura migaloasa, de asemenea. Asa ca, in acest sezon, nu vrem plasticuri si produse de serie. Vrem lucruri minunate, naturale, impunatoare, lucrate manual, unicate. Pentru ca si noi suntem unice!
Aceste bijuterii - pe care le puteti alege din magazinele noastre, You&Me - le-ati putut vedea si dimineata la Digimatinal. V-au placut, nu-i asa?

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy