Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Spune-mi cum arati, ca sa-ti spun ce bijuterie ti se potriveste!


Spune-mi cum arati, ca sa-ti spun ce bijuterie ti se potriveste!

Email Imprimare

Parafrazand celebra afirmatie a lui Marilyn Monroe, putem spune ca bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Doamnele si domnisoarele adora sa poarte bijuterii: ca sa-si sporeasca forta de seductie, din cochetarie sau, pur si simplu, ca sa se rasfete... Bine aleasa, o bijuterie iti poate da incredere in tine, iti poate pune in valoare personalitatea sau sublinia silueta. Ce inseamna o bijuterie bine aleasa? In general, selectam bijuteriile pe care dorim sa le purtam in functie de tinuta, dispozitie sau stil. Insa criterii la fel de importante in alegerea bijuteriilor care sa ne puna cel mai bine in valoare sunt forma fetei si aspectul fizic general.

Alegerea cerceilor
Daca aveti fata rotunda, evitati cerceii prea bogati, rotunzi, care maresc lobul urechii. Pentru a alungi fata, alegeti cercei lungi, subtiri, cu linii curbe. Daca sunteti si adepta unui stil neconventional, dinamic, va recomandam, de la brandul Zable, cerceii din colectia Extra, disponibili in magazinele noastre, You&Me. Din otel inoxidabil, cerceii din colectia Extra se remarca prin finetea designului, dar si prin veselia formelor: simboluri precum inimioarele, floricelele, stelutele sau fluturii se impletesc pentru a crea un univers ludic, in care cuvintele cheie sunt tineretea, entuziasmul si curajul de a aborda combinatii originale.
Considerata forma ideala, fata ovala va permite sa purtati orice tip de cercei. Daca sunteti adepta stilului clasic, va puteti orienta catre cerceii cu o singura piatra - cercei cu perla, de exemplu. In schimb, daca aveti o fire indrazneata, va puteti juca, alegand cercei cu forma ovala sau triunghiulara, dar si cercei drepti.
Daca aveti fata alungita, este indicat sa obtineti un echilibru alegand cercei mari, rotunzi sau patrati, care sa contrasteze cu forma prelunga a fetei. Sunt de evitat, pe cat posibil, cerceii lungi si subtiri.
Pentru a pune in valoare fata patrata, este bine sa abordati cerceii care alungesc forma fetei. Sunt de preferat cerceii rotunzi sau triunghiulari, dar si cei lungi. Evitati cerceii patrati si modelele supradimensionate.
Pentru fata in forma de inima, caracterizata prin fruntea larga si barbia fina, sunt recomandati cerceii care creeaza iluzia unor maxilare bine conturate: modelele in forma de lacrima, ovali sau rotunzi. Sunt de evitat cerceii lungi si subtiri.

Alegerea colierului
Colierul atrage atentia asupra gatului si decolteului, asadar vorbim despre un ornament strategic, care trebuie ales cu grija. Bine ales, colierul ne ajuta sa cream iluzia gratiosului gat de lebada, ne pune in valoare forma fetei si bustul.
Daca aveti fata rotunda, alegeti un colier in forma literei V, care sa va sublinieze silueta prin efectul vizual de reechilibrare a proportiilor.
La fel ca in cazul cerceilor, fata ovala va permite sa purtati coliere dintre cele mai diverse, mai ales coliere la baza gatului.  
Pentru fata patrata, dreptunghiulara sau in forma de inima, sunt indicate colierele usor rotunjite.
Pietrele de dimensiuni mari si, in general, colierele supradimensionate ingreuneaza silueta. Prin urmare, nu sunt recomandate doamnelor cu forme generoase. Persoanele mai mici de statura ar trebui sa evite colierele foarte lungi. Daca aveti o silueta impozanta, evitati colierele delicate. Daca aveti gatul scurt, puteti purta atat coliere de lungime medie, cat si coliere mai lungi, care depasesc decolteul.   Indiferent de forma fetei, inaltime sau silueta, pentru a fi sigura cu nu dati gres puteti miza pe colierele la baza gatului, cu un pandantiv discret si rafinat, eventual decorat cu o piatra pretioasa.

Alegerea bratarii
Lungimea medie a bratarilor de dama este de 18 centimetri. Pentru a sti ce bratara vi se potriveste in functie de lungime, masurati cu un centimetru incheietura mainii, de jur imprejur. Adaugati 1,5 centimetri pentru bratarile subtiri si 2 centimetri pentru bratarile groase si rotunde. Daca ati ales cercei lungi, optati pentru o bratara simpla, fara asa-numitele ornamente charms.
 
Alegerea inelului
La fel ca in cazul celorlalte bijuterii, inelele delicate risca sa para pierdute pe fundalul unei siluete impozante, in timp ce inelele supradimensionate strivesc o silueta zvelta. Inelele cu pietre care ies in evidenta sau usor bombate sunt bine puse in valoare pe degetele scurte, nu foarte groase. Daca aveti degete subtiri, alegeti inele cu pietre delicate. Daca aveti degete lungi si fine - de pianist, asa cum se spune - puteti purta orice tip de inel.
Punand in practica aceste sfaturi simple, bijuteriile va vor sublinia frumusetea naturala si vor spori farmecul oricarei tinute pe care o veti aborda. Va asteptam in magazinele You&Me, unde consultantii nostri va stau la dispozitie pentru mai multe detalii privind alegerea bijuteriilor care vi se potrivesc cel mai bine.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy