Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Sa purtam accesorii multicolore!


Sa purtam accesorii multicolore!

Email Imprimare

Vara aceasta ne plac hainele si accesoriile colorate! Culoarea aduce veselie optimist si ne creste tonusul. In functie de ceea ce dorim sa exprimam si in functie de preferinte, vom alege culorile care ni se potrivesc cel mai bine.
Mai mult, stim ca fiecare culoare simbolizeaza anumite lucruri.

Galbenul, de exemplu, inseamna intelepciune, bucurie si fericire, energie creativa si intelectuala. Pur, luminos, insorit, este culoarea cel mai usor de vazut. Chiar si cei care nu au ochi pentru lucrurile colorate o vor sesiza.
Portocaliul e o culoare puternica, care simbolizeaza vitalitatea si rezistenta. E una dintre culorile care vindeca. Se spune ca stimuleaza entuziasmul, creativitatea, dar si pofta de mancare. Cei care iubesc portocaliul sunt firi reflexive si sincere. Culoarea norocoasa a femeilor este oranjul. Se spune ca, daca doresti o schimbare in viata, trebuie sa arzi o lumanare oranj timp de 7 nopti.
Rosul semnifica actiune, incredere in sine, curaj si vitalitate. E cea mai calda dintre culori si e aleasa de extrovertiti si de multi dintre barbati. In China, e culoarea belsugului si a bucuriei – miresele poarta adeseori rosu, iar usile caselor sunt de multe ori vopsite in rosu. Este culoarea zilei de marti, culoarea lui marte, zeul razboiului, astfel ca poate semnifica si furie. Trandafirii rosii simbolizeaza iubirea pasionala, iar inelele rosii se poarta pe mana stanga, in partea inimii.
Rozul inseamna iubire universala si frumusete. Este o culoare discreta, linistita. Iubitorii de frumos aleg rozul. O garoafa roz transmite mesajul N-o sa te uit niciodata.
Violetul si purpuriul reprezinta regalitatea, magia si misterul. Este culoarea judecatii corecte si a oamenilor care cauta implinire spirituala. Se spune ca daca te inconjuri de purpuriu, ai liniste spirituala, de aceea e o culoare buna pentru meditatie. Fiind combinatia dintre rosu si albastru, culoarea cea mai calda si culoarea cea mai rece, violetul este culoarea ideala. Multi copii si multi artisti il iubesc.
Albastrul inseamna tineretea, spiritualitatea, adevarul si pacea. E cea mai rece culoare, nuanta oceanului, a cerului, a somnului si a amurgului. Vechii egipteni foloseau piatra de lapiz lazuli pentru a reprezenta raiul. Albastrul este simbolul Fecioarei Maria, culoarea inspiratiei, a sinceritatii. E o minunata culoare pentru interiorul locuintei, mai ales pentru bebelusi. E atat de linistitoare, incat o alegem pentru pijamale. Albastrul inchis este nuanta adevarului si a moderatiei. Un iris albastru in dar inseamna Prietenia ta e foarte importanta pentru mine. Pietrele semipretioase care confera calm atunci cand le porti sunt safirul si topazul albastru.
Verdele este viata, natura, fertilitate si confort. Culoarea ierbii este cea mai linistitoare nuanta. Verdele simbolizeaza respectul de sine si starea de bine. E culoarea echilibrului. Inseamna si invatare, crestere si armonie. Daca nu stii ce culoare sa folosesti undeva, alege verdele – nu poti gresi. Verdele e iubit de oamenii echilibrati. El il simbolizeaza si pe maestrul vindecator, precum si forta vietii. Uneori, e un simbol al banilor. Se credea ca face bine ochilor – de aceea, egiptenii foloseau farduri de ochi verzi. Verdele inseamna si legume verzi, deci sanatate. Piatra sacra a Asiei este jadul verde.
Toate aceste culori le gasesti acum in produsele Zable. Marca Zable reprezinta unul dintre cei mai noi si in acelasi timp unul dintre cei mai mari creatori de accesorii. Lantisoarele colorate de la Zable, confectionate din materiale moderne si tineresti, sunt de-a dreptul irezistibile. Puteti admira si cumpara acum lantisoarele, pandantivele si alte accesorii Zable din magazinele You&Me.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy