Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Ceasurile ZZero, ceasurile de care ai nevoie


Ceasurile ZZero, ceasurile de care ai nevoie

Email Imprimare

Ceasurile sunt la fel de vechi precum lumea... Si masoara bunul nostru cel mai de pret - timpul. Sunt ceasuri celebre, care pot costa mai mult decat venitul tau pe un an, asa cum sunt si ceasuri anoste, care tind sa-ti omoare bucuria clipei ce vine. Caci ceasurile nu doar masoara timpul, ci ii dau si viata, ba - chiar mai mult - ii dau culoare. Toti "ne petrecem timpul" intr-un fel sau altul, dar unii stim sa ne si bucuram de el… Pentru aceasta, trebuie, in primul rand, in orice afacere sau in orice elan de bucurie, sa marcam corect momentul zero, momentul acela al inceputului, momentul acela in care ne-am decis ca vrem sa avem succes si vrem sa o pornim pe un anume drum. Este exact ceea ce au inteles sa ne ofere creatorii ceasurilor ZZero, un nou brand prezent in magazinele You&Me.

Ceasurile ZZero reprezinta deja un brand renumit, un brand care a sarbatorit de curand 20 de ani de existenta, dar a depasit deja de mult un milion de exemplare vandute in intreaga Europa. Secretul? Sa fii mereu cu un pas inaintea tendintelor si gustului celui pentru care creezi, nu doar un ceas, ci si un simbol, ceasul ZZero, menit sa dea sens momentului zero in tot ceea ce se decide el sa intreprinda. Si sa nu i-l oferi oricum, ci la cel mai bun raport calitate-pret, realizat cu dragoste si cu atentie pentru cel mai mic detaliu si, mai ales, pentru eleganta ce trebuie sa-l inspire. Este motivul pentru care peste un milion de ceasuri ZZero sunt astazi purtate de fanii acestui brand italian, indiferent ca se duc la discoteca, la un bal sau la o competitie sportiva. Ceasurile ZZero se realizeaza in nordul Italiei, in Monfalcone, intr-o zona in care arta si tehnologia si-au dat mana parca dinadins pentru a da timpului o noua eleganta.
Ceasurile ZZero sunt astazi disponibile in sapte colectii, pentru barbati, pentru femei, ceasuri exclusiv mecanice pentru cei impatimiti de vechile traditii ale orologeriei, ceasuri exclusiv ceramice pentru cei care vor sa traiasca deja in viitor (pare o figura de stil, dar nu e, intregul ceas impreuna cu bratara sunt realizate din ceramica!), ceasuri cum nu ati mai vazut, cu bratari transparente, innobilate cu picturi florale realizate manual, o colectie de ceasuri lejere, pentru timpul liber… Si, evident, nu avea cum sa lipseasca nici o colectie dedicata iubitorilor de sport cu un design "tehnologic" realizat parca special pentru marii campioni. De altfel, ceasurile ZZero par a fi special concepute pentru marii campioni ai vietii, pentru cei care vor sa stabileasca trendul si momentul ZZero al zilei de maine.
Pentru a cunoaste aceste ceasuri care te fac sa astepti cu totul altfel clipele ce vin, plin de incredere si entuziasm intr-un nou inceput, pentru a cunoaste aceste bijuterii oferite la preturi absolut decente, la cel mai bun raport calitate-pret, menite sa stabileasca momentul zero al propriului tau succes de maine, este suficient sa faci o vizita in magazinele You&Me, caci aici - in afara de bijuteriile indragite - gasesti acum si o bijuterie a timpului, ceasurile ZZero. E momentul zero al celei mai importante achizitii pe care o poti face acum!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy