Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Noua colectie de bijuterii Ziio, Imn al Luminii, Imn al Vietii


Noua colectie de bijuterii Ziio, Imn al Luminii, Imn al Vietii

Email Imprimare

Creatoarea de bijuterii Elisabeth Paradon a stiut sa fascineze mereu cu gustul ei rafinat si unic. In intreaga ei evolutie artistica, de la primele creatii si pana la ultimele colectii, a stiut sa combine pietrele semipretioase si diferitele materiale intr-un mod sofisticat, elegant si placut, pentru a da nastere unor bijuterii unice si apreciate pe marile podiumuri ale lumii. Cu mereu noi inovatii si o mare atentie pentru detalii, colectiile Ziio - propuse de Elisabeth Paradon - au o vibratie aparte, care cucereste inima oricarei femei. Noua ei colectie de bijuterii Annee Lumiere, un adevarat imn inchinat Luminii si Vietii, este disponibila de-acum si in magazinele You&Me.

Noile bijuterii Ziio din colectia Annee Lumiere sunt o adevarata invitatie catre imensitatea magnifica si tulburatoare a cosmosului, o meditatie fascinanta asupra amplitudinii adevaratului spatiu creativ. Punctul de plecare al creatoarei, care si-a stabilit atelierul de lucru si cartierul general al afacerii pe care o conduce la Milano, capitala incontestabila a modei, a fost Lumina. Lumina dicteaza ritmul vietii noastre, marcheaza trecerea anotimpurilor, este izvorul vietii si calatoreste prin cosmos cu o viteza inimaginabila. Ea este asemeni unei sperante, asemeni unei aspiratii, a unei dorinte de a orienta alegerile noastre intr-un sens constructiv, pentru a-i ghida si a-i lumina pe cei dragi cu stralucirea pe care ne-o daruieste atunci cand reusim sa fim ceea ce ne dorim sa fim.
Modelele de bratari de o eleganta astrala, cu pietre semipretioase perfect slefuite in forma de sfera, precum planetele presarate in spatiu, asa cum si le imaginau vechii alchimisti medievali, sunt completate de cercei si coliere disponibile in trei nuante diferite de verde, clasicul negru cu alb si cu nuante de roz.
Modelele intitulate Serpii Mamba, onduland sinuos si senzual in jurul bratului sau al gatului, precum si in postura de cercei, se disting prin tehnica si design. Pandantivele Mamba se regasesc in trei variante – Baby, pentru o prezenta discreta, ca un mic cadou, Small, de o dimensiune perfect echilibrata, Large, pentru o prezenta excentrica de exceptie.
Insa Elisabeth Paradon stie si cum sa marcheze evenimentele importante din viata unui creator de moda. Astfel, a creat special pentru Salonul Couture din Las Vegas bratara Couture, pe care a tinut-o ascunsa in atelierul sau special pentru aceste eveniment si doar dupa aceea a inclus-o in prezentarile din Europa. Intre timp, i-a adaugat cerceii si pandantivul Couture, precum si o noua versiune mai subtila a bratarii.
Toate aceste modele sunt disponibile de-acum si in Romania, in magazinele You&Me. Mai mult, pentru cei care doresc modelele de mai sus, acestea sunt disponibile la cerere si intr-o varianta Haute Couture, innobilata cu pietre pretioase, diamante si rubine in tonuri calde. Pentru cei care isi doresc o prezenta impunatoare - fie ca aleg variantele Couture cu pietre semipretioase, fie ca aleg variantele Haute Couture cu pietre pretioase si rare – bijuteriile Ziio sunt alegerea perfecta care va vor face sa straluciti precum Soarele, precum stelele, precum Lumina care stie incotro s-o apuce, aducand Viata, Ordinea, Limpezimea, Dragostea, Bucuria.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy