Miercuri, 28 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Concursuri Concurs cu premii Lysi - 27 septembrie - 24 octombrie 2010

Concurs cu premii Lysi - 27 septembrie - 24 octombrie 2010

Email Imprimare

Scrie-ne despre anii de scoala care te-au marcat, despre profesorul care te-a impresionat, despre materiile care ti-a placut si de ce, scrie-ne despre cum ai vrea sa fie scoala in care ti-ai dori sa invete copilul tau!
Trimite-ne textele si fotografiile tale pe adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Succesul mai vechiului nostru concurs avand ca tematica scoala romaneasca ne-a determinat sa mai initiem un concurs cu o tematica asemanatoare. Ni se pare extrem de important sa ne exprimam opiniile despre sistemul de invatatamant, pentru ca scoala ne face... Oameni, iar aceste cuvinte sunt un adevar, nu un loc comun sau o expresie uzata...

Poti castiga saptamanal ulei din ficat de cod pentru copii Lysi, produs ce cumuleaza beneficiile vitaminei D si ale Omega 3, vital pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa si viguroasa a copiilor.

In Romania, produsele Lysi sunt importate de Saga Sanatate.


www.sagasanatate.ro

www.lysi.eu

Castigatori:

Saptamana 27 septembrie - 3 octombrie 2010 - Adrian Cristea
Saptamana 4 octombrie - 10 octombrie 2010 - Cristi
Saptamana 11 octombrie - 17 octombrie 2010 - Simona Veronica Nedelcu
Saptamana 18 octombrie - 24 octombrie 2010 - Lucica Tudor


Mai multe despre regulile DACIC COOL pentru materialele participante la concurs si despre intrarea in posesia premiilor veti gasiti la capitolul Termeni si Conditii sau puteti afla contactandu-ne la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numerele de telefon: 021.225.05.07, 0787.88.46.05.
Precizam ca revendicarea premiilor trebuie sa fie facuta in maximum o luna de la data finalizarii concursului.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.