Vineri, 4 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Concursuri Concurs cu premii Avon - 1-14 februarie 2011

Concurs cu premii Avon - 1-14 februarie 2011

Email Imprimare

Trimite-ne povestea ta de dragoste, scrie-ne despre cum te-ai indragostit, daca aveti o melodie sau un film de dragoste preferat, scrie-ne despre ce va uneste.

Trimite-ne textele si fotografiile tale pe adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Cele mai interesante 3 materiale vor fi premiate cu cate o apa de toaleta Avon Slip Into, ce face parte din categoria floral-orientala, avand urmatoarele note: frunza de violeta, orhidee si ambra.

 

 

 

www.avoncosmetics.ro

www.facebook.com/AvonSpace


Castigatori:

Alexa Cernauteanu
Monica Radulescu
Sorin Moldovan


Mai multe despre regulile DACIC COOL pentru materialele participante la concurs si despre intrarea in posesia premiilor veti gasiti la capitolul Termeni si Conditii sau puteti afla contactandu-ne la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numerele de telefon: 021.225.05.07 0787.88.46.05.

Precizam ca revendicarea premiilor trebuie sa fie facuta in maximum o luna de la data finalizarii concursului.

Comentarii (13)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.