Marti, 1 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Concursuri Concurs cu premii Gerocossen - 2-29 ianuarie 2012

Concurs cu premii Gerocossen - 2-29 ianuarie 2012

Email Imprimare

Scrieti-ne despre locuri, oameni, intalniri sau intamplari care v-au schimbat, care v-au facut mai buni, mai indrazneti, mai fericiti.

Trimiteti-ne textele si fotografiile voastre pe adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Puteti castiga saptamanal doua premii, fiecare premiu constand intr-o caseta cadou Gerocossen Natural cu laptisor de matca, astfel: in prima saptamana - cate o caseta cadou continand o crema hidratanta pentru ten normal si mixt si un lapte demachiant, in a doua saptamana - cate o caseta cadou continand o crema hidratanta pentru ten uscat si sensibil si un lapte demachiant, in cea de-a treia saptamana - cate o caseta cadou continand o crema nutritiva si un lapte demachiant, iar in ultima saptamana - cate o caseta cadou continand o crema antirid de zi si un lapte demachiant.

www.gerocossen.ro

Castigatori:

Saptamana 2 ianuarie 2012 - 8 ianuarie 2012 - Elena si Rodica V
Saptamana 9 ianuarie 2012 - 15 ianuarie 2012 - Macrina Bleotu si Mona Ilona
Saptamana 16 ianuarie 2012 - 22 ianuarie 2012 - Catalina Geapana si Gheorghe Puiu
Saptamana 23 ianuarie 2012 - 29 ianuarie 2012 - Angelica Cioaca si Bianca Ierchan

Mai multe despre regulile DACIC COOL pentru materialele participante la concurs si despre intrarea in posesia premiilor veti gasiti la capitolul Termeni si Conditii sau puteti afla contactandu-ne la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numerele de telefon: 021.225.05.07, 0787.88.46.05.

Precizam ca revendicarea premiilor trebuie sa fie facuta in maximum o luna de la data finalizarii concursului.

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.