Miercuri, 25 Nov

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Concursuri Concurs cu premii Hofigal - 12 ianuarie - 12 februarie 2012

Concurs cu premii Hofigal - 12 ianuarie - 12 februarie 2012

Email Imprimare

Scrie-ne parerea ta despre reforma sistemului de sanatate, despre actualul proiect de lege postat pe site-ul Ministerului Sanatatii, despre demisia doctorului Arafat, despre serviciul de urgenta, despre administrarea privata a fondului de sanatate, despre privatizarile in domeniul sanatatii, despre accesul la sanatate, despre reglementarea medicamentelor compensate, precum si despre orice aspect ce priveste reforma in sanatate. Asa cum este propusa si discutata acum sau asa cum crezi tu ca ar trebui sa aiba loc. Parerea ta conteaza! Exprim-o!

Trimite-ne materialele tale pe adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Poti castiga unul dintre cele cinci premii constand in cate o trusa cadou Hofigal, care contine urmatoarele produse: un deodorant natural Hofigal, un gel Supliform, un lapte demachiant Hof.Viodana, o crema antirid monodoze Hof.Viodana, un lapte pentru ingrijirea corpului Hof.Viodana.

www.hofigal.eu


Castigatori:

Rodica Puscasu
Felicia Maciuca
Adrian Cristea
Radu Cristian Rosu
A.D.


Mai multe despre regulile DACIC COOL pentru materialele participante la concurs si despre intrarea in posesia premiilor veti gasiti la capitolul Termeni si Conditii sau puteti afla contactandu-ne la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numerele de telefon: 021.225.05.07, 0787.88.46.05.

Revendicarea premiilor trebuie sa fie facuta in maximum o luna de la data finalizarii concursului.

Comentarii (4)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.