Sambata, 15 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Concursuri Concurs Dacic Cool cu premii Lysi - 3-17 iunie 2014

Concurs Dacic Cool cu premii Lysi - 3-17 iunie 2014

Email Imprimare

Scrie-ne despre o viata sanatoasa intr-o Romanie sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta si a copiilor tai in tara ta, scrie-ne despre micile sau marile tale placeri si bucurii, dar si despre ce ai vrea sa schimbi in Romania!

Trimite-ne textele si fotografiile tale pe adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Poti fi castigatorul unuia dintre cele 10 premii, fiecare premiu constand dintr-o cutie de Health Duet sau dintr-o cutie de Omega 3 capsule masticabile pentru copii Lysi.

Castigatorii vor fi alesi impreuna cu Saga Sanatate, reprezentantul brandului Lysi in Romania, premiile urmand sa fie expediate de catre Saga Sanatate.
www.sagasanatate.ro

www.lysi.ro

Castigatori:

Angelica Cioaca
Aglaea Ciubotaru
Oana-Alexandra Stanciu
Florentin Deac
Ionelia Ladunca
Alina Avram
Ecaterina Rosu
Razvan-Constantin Ciubotaru
Viorica Axinte
Radu-Cristian Rosu

Mai multe despre regulile DACIC COOL pentru materialele participante la concurs si despre intrarea in posesia premiilor veti gasiti la capitolul Termeni si Conditii sau puteti afla contactandu-ne la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numerele de telefon: 021.225.05.07, 0787.88.46.05.
Precizam ca revendicarea premiilor trebuie sa fie facuta in maximum o luna de la data finalizarii concursului.

Comentarii (4)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.