Duminica, 5 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Cosmetic Plant Produse pentru corp Exfoliant corporal cu extract de cafea verde

Exfoliant corporal cu extract de cafea verde

Efectuarea unui gomaj corporal este un gest indispensabil mentinerii starii de frumusete si tinerete a pielii. Prin actiunea particulelor exfoliante, pielea eliberata de celulele moarte va respira mai bine, iar principiile active din laptele de corp sau crema anticelulita se vor absorbi mai usor. Textura lejera si continutul in extract de cafea verde cu efect revigorant si stimulant al microcirculatiei aduce pielii o senzatie de confort si prospetime.
Mod de utilizare: Se aplica in timpul dusului, pe pielea uda, o data sau de doua ori pe saptamana. Se maseaza cu miscari circular-ascendente, apoi se clateste din abundenta cu apa calduta.

Pret: 10,7 lei (150 ml). Puteti cumpara acest produs de pe www.cosmeticplant.com.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.