Duminica, 5 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Cosmetic Plant Produse pentru corp Crema anticelulita cu extract de cafea verde Tonic

Crema anticelulita cu extract de cafea verde Tonic

Extractul de cafea verde bogat in cafeina induce lipoliza in adipocite si stimuleaza microcirculatia. Acidul clorogenic este antioxidant, protector impotriva radicalilor liberi si a fotoimbatranirii. Aceste doua elemente, asociate extractelor de iedera, origanum, galbenele si seminte de castan, activeaza circulatia sanguina. Un alt component, Cafeisilanul C, prin prezenta cafeinei, a derivatilor de silanol si a acidului alginic, are actiune puternic lipolitica, restructuranta, antiinflamatoare si de intensificare a fermitatii tegumentului. Cu efect tonic, nutritiv, hidratant si drenant, crema se recomanda pentru prevenirea aparitiei celulitei sau, dupa un tratament de eliminare a acesteia, pentru mentinerea elasticitatii si fermitatii tegumentului.
Mod de utilizare: Se aplica zilnic dimineata si seara pe zonele cu probleme (fese, coapse, abdomen, solduri etc.), masandu-se cu miscari circulare si in sensul circulatiei venoase, miscari a caror intensitate va creste progresiv in timp.

Pret: 12 lei (250 ml). Puteti cumpara acest produs de pe www.cosmeticplant.com.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.