Marti, 1 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Emolium Emolium Gelul-crema pentru spalare Emolium

Gelul-crema pentru spalare Emolium

Pe baza de Arlasilk Phospholipid GLA, hialuronat de sodiu, ulei de macadamia, unt de shea, trigliceride din ulei de porumb, pantenol si glicerina, asigura un efect prelungit de emoliere, reduce iritatiile si reactiile inflamatorii ale pielii, curata pielea fara a o usca, regenereaza bariera hidrolipidica a pielii si lasa un film protector la suprafata acesteia, fiind indicata pentru ingrijirea zilnica a pielii foarte uscate, aspre si crapate, atopice sau cu afectiuni caracterizate de uscarea excesiva a pielii (ihtioza, psoriazis, eczeme, lichen plan).

Pret: 31 lei (200 ml). Produs disponibil in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.