Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Europlant Siropuri presate la rece Sirop de catina presat la rece

Sirop de catina presat la rece

Contine: extract natural de catina, zahar invertit (minim 65%), apa filtrata.
Fructele de catina contin vitaminele A, C, B1, B2, D2, D3 si acizi grasi nesaturati. Catina este un tonifiant de exceptie al mintii, trupului si sufletului, ci si un veritabil antidot pentru stres. Ofera organismului vitalitate, energie si rezistenta fata de boli. Metoda presarii la rece pastreaza intacte proprietatile binefacatoare ale fructelor de catina.
Se poate consuma ca supliment nutritiv (3 linguri/zi) sau ca bautura racoritoare prin diluare cu apa plata sau minerala (in raport de 1/8).

Pret recomandat: aproximativ 7,5 lei (500 ml). Se gaseste in hypermarketuri, alimentare si magazine cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.