Joi, 7 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Evenimente Dacic Cool Sanatate si dinamism - un eveniment Cool, Dacic Cool

Sanatate si dinamism - un eveniment Cool, Dacic Cool

Email Imprimare

Revista online Dacic Cool vine din nou in intampinarea cititorilor ei cu un eveniment deosebit, realizat impreuna cu specialistii Hansen si Lysi, la care va asteptam cu mare drag. Nimic nu e mai important decat sanatatea. Din pacate, fara sa ne dam seama, o subrezim zi de zi, efectele cumulative urmand sa apara dupa mai mult timp, cand e prea tarziu. Una dintre problemele cu care ne confruntam toti, de la o varsta mai mica sau mai mare, o reprezinta articulatiile.

Articulatiile necesita deja din tinerete o sustinere continua cu substante active care sa protejeze si sa ajute la refacerea cartilagiilor. Iar aceste substante le putem gasi in produse naturale lipsite de toxicitate sau de efecte secundare nedorite. Produse de cea mai buna calitate si maxima eficacitate sunt realizate de brandul islandez Lysi, prezent la aceasta intalnire cu toate informatiile de care puteti avea nevoie. Produsele Lysi vin sa sustina sanatatea intregului nostru organism, iar materia prima provine din una dintre cele mai putin poluate zone ale planetei. O zona in care uleiul de peste reprezinta un remediu stravechi. Este o experienta care astazi ne sta si noua la dispozitie gratie specialistilor acestui prestigios brand international. Veti afla aici ultimele noutati cu privire la o gama extinsa de produse. Si speram ca fiecare intrebare a dumneavoastra sa-si gaseasca raspunsul asteptat.
In acelasi timp, fara sa ne dam seama, stand mult prea mult pe scaun si, din pacate, stam zilnic atatea si atatea ore pe scaun, de multe ori cu iluzia ca ne odihnim, ne distrugem articulatiile. Cauza? Pozitia incorecta pe care, vrand-nevrand, o avem pe un scaun obisnuit. Este motivul pentru care echipe de specialisti din intreaga lume au dezvoltat in ultimul timp generatii noi de scaune ergonomice care ajuta corpul sa preia o pozitie corecta, care nu ne afecteaza sanatatea. Caci trebuie stiut ca, in afara de articulatii, pozitia incorecta pe scaun afecteaza, de fapt, intregul organism. Din fericire, aceasta noua generatie de scaune este disponibila astazi si in Romania datorita brandului Hansen, principal importator al acestor produse in Romania si care si-a propus un generos program educativ in sprijinul sanatatii noastre. In acest sens, specialistii Hansen ne stau la dispozitie si cu un nou dispozitiv, ErgoMouse, cu ajutorul caruia se poata analiza pozitia pe scaun si se pot stabili reglajele optime pentru fiecare pe care ar trebui sa le aiba scaunul ergonomic ales, astfel incat statul pe scaun sa inceteze de a mai reprezenta un pericol pentru sanatatea noastra, ci, dimpotriva, sa reprezinte o sursa de odihna si confort. Pana nu te asezi pe scaunul potrivit, cu reglajele personalizate special pentru tine, pare de necrezut diferenta dintre un scaun obisnuit, sursa de boala si de degradare a articulatiilor, si un scaun ergonomic de ultima generatie, care poate sa constituie nu numai o prevenire a acestor probleme articulare, dar si o adevarata relaxare.
Astfel, revista Dacic Cool impreuna cu specialistii brandurilor Lysi si Hansen, va invita miercuri 29 mai 2013, de la ora 14.30, la o intalnire Cool, Dacic Cool, la Centrul Comunitar Evreiesc, strada Popa Soare, nr. 18, Sector 2, Bucuresti. Veti putea afla aici nenumarate lucruri importante pentru sanatatea dumneavoastra, veti putea afla care sunt cele mai bune suplimente nutritive pe care ar trebuie sa le alegeti pentru a avea articulatii sanatoase si va veti putea convinge de calitatile noilor scaune ergonomice si de bogatia de informatii pe care ErgoMouse-ul le poate oferi cu privire la problemele cu care va confruntati atunci cand stati pe scaun, beneficiind de o testare cu acest nou aparat care va poate arata care este tipul de scaun pe care ar trebui sa-l alegeti pentru a preveni problemele articulare pe care le aveti. Veti afla cum va puteti proteja sanatatea, bunul nostru cel mai de pret, pentru ca nu conteaza doar durata vietii, ci, poate, mai ales, calitatea vietii.
Intrarea este libera.
Va rugam sa va inscrieti si sa confirmati participarea la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numerele de telefon 021.225.05.07, 0787.88.46.05.

Comentarii (2)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy