Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Evenimente Dacic Cool O intalnire Dacic Cool dedicata copiilor nostri

O intalnire Dacic Cool dedicata copiilor nostri

Email Imprimare

Ce poate fi mai important intr-o familie decat sanatatea si educatia copiilor? Dar facem noi oare suficient pentru ei? Si, chiar mai grav, stim noi ce e mai bine pentru ei? Ne-am luat timpul de a ne informa corect? Am aflat care sunt metodele cele mai bune de a-i educa? Nu credeti ca si copiii dumneavoastra ar merita sa beneficieze de principiile si metodele pedagogice de care au beneficiat Barack Obama, familia regala britanica, familiile regale daneza si suedeza, Gabriel Garcia Marques, Graham Bell si proprietarii Google, Yahoo sau Amazon? Daca va intereseaza acest subiect, va asteptam la o noua intalnire Dacic Cool, miercuri, 2 octombrie, la gradinita Montessori Edu din strada Mantuleasa, numarul 21, la o discutie deosebit de interesanta ce va avea loc intre orele 17 si 18.30. Vom discuta atunci despre pedagogia Montessori, despre specificul si avantajele acestei pedagogii si, inainte de toate, despre modul in care copiii dumneavoastra pot beneficia de avantajele acestei metode.

Cu o vechime de 100 de ani, pedagogia Montessori era binecunoscuta si in Romania interbelica, in 1934 Romania avand cea mai numeroasa delegatie la congresul Montessori de la Roma. Astazi, concurenta pe toate planurile este mai acerba decat oricand. Copiii nostri nu vor mai fi in competitie doar cu colegii sau cu vecinii lor, ci cu toate cele peste sapte miliarde de locuitori ai tot mai neincapatoarei noastre planete. Iar suprasolicitarea creeaza probleme tot mai grave, atat din punctul de vedere al sanatatii, cat si al randamentului. Formarea aptitudinilor copilului incepe de la cele mai fragede varste. Atunci se pun bazele dezvoltarii lui ulterioare. Daca ne iubim cu adevarat copilul si vrem sa ii oferim premisele unei vieti fericite, nu trebuie sa asteptam liceul sau facultatea pentru a ne ingriji de educatia lui. Poate, cei mai importanti sunt tocmai primii lui ani de viata, atunci cand se pun bazele viitoarelor lui performante. De aceea, in primul rand ar trebui sa ne interesam de anii lui de gradinita. Si, cum aportul parintilor este esential, mai ales in acesti ani, este de datoria noastra ca noi insine sa ne pregatim spre a-i putea oferi copilului nostru intregul suport de care are nevoie pentru a-si construi o viata fericita si de succes.
Astazi, copiii dumneavoastra pot din nou sa beneficieze de cele mai avansate metode ale acestei atat de performante pedagogii, pedagogia Montessori, care si-a demonstrat eficienta in intreaga lume. Specialistii romani ai pedagogiei Montessori vor avea amabilitatea sa ne explice pe larg in ce consta aceasta pedagogie cu rezultate de exceptie, atat in cazul copiilor supradotati, cat si in cazul celor cu probleme de sanatate.
In acelasi timp, ne vom putea informa cu privire la avantajele produselor apicole pentru sanatatea si dezvoltarea corecta a copiilor nostri si vom putea degusta exceptionalele produse Apiland, apreciate nu numai in Romania, ci in intreaga Europa. Pentru ca mai ales acum, la inceput de toamna, cu totii suntem interesati de cresterea imunitatii copiilor nostri, fiind ingrijorati sa nu raceasca, incepand sa mearga zi de zi la gradinita sau la scoala. Iar apicolele pure si crude de la Apiland sunt solutia naturala si sanatoasa!
Gazdele noastre ne asteapta cu toate informatiile si explicatiile de care avem nevoie, miercuri, 2 octombrie, la orele 17.00, in strada Mantuleasa, numarul 21, Sector 2, Bucuresti, la gradinita Montessori Edu.
Intalnirea este organizata la initiativa Fundatiei Montessori din Romania si va include o scurta prezentare a metodei pedagogice Montessori si o descriere a atelierelor Montessori pe care le coordoneaza.
Acest eveniment este dedicat exclusiv adultilor si vor fi abordate subiecte referitoare la atelierele pentru parinti cu copii pe segmentul de varsta 0-6 ani. Participantii interesati sa afle mai multe detalii despre segmentul de varsta 0-3 ani sunt invitati sa ramana cu incepere de la ora 18.30 la Atelierul Montessori pentru adulti – taxa de participare este de 30 RON (in loc de 60 RON) numai pentru persoanele care se vor inscrie prin intermediul Dacic Cool. (Foto: Stock.XCHNG)

Va rugam sa va inscrieti si sa confirmati participarea la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numerele de telefon: 021.225.05.07, 0787.88.46.05, de luni pana vineri, orele 10.00-18.00. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy