Joi, 7 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Evenimente Dacic Cool Viitorul copiilor, sarcina parintilor

Viitorul copiilor, sarcina parintilor

Email Imprimare

Bucuria de a aduce pe lume un copil este dublata insa si de o imensa responsabilitate fata de sanatatea lui, fata de dezvoltarea lui fizica si mentala. Iata o tema deosebit de interesanta ce preocupa orice parinte. Este si motivul pentru care ne-am hotarat sa-i dedicam o noua intalnire Dacic Cool la care va invitam joi, 20 martie 2014, de la ora 18.00. Va asteptam la Gradinita Montessano, strada Ipotesti, nr. 23, din Bucuresti, pentru o intalnire sanatoasa si frumoasa, cu doua elemente de un real interes. Intalnirea, la care vom afla de la pedagogii Montessori o serie intreaga de lucruri deosebit de interesante cu privire la dezvoltarea armonioasa a copilului si modul in care noi il putem ajuta, se va imbina perfect cu informatii utile cu privire la alimentatia de care are nevoie copilul pentru o dezvoltare sanatoasa. In acest context, ne vom bucura si de o degustare a dulceturilor Topoloveana ale singurului producator roman care ofera pietei conserve de fructe si legume 100% naturale, fara aditivi alimentari, fara zahar adaugat si fara conservanti.

In cadrul intalnirii, specialistii in pedagogia Montessori ne vor dezvalui elemente importante ale modului in care putem veni in intampinarea nevoilor de dezvoltare ale copilului caci, in acest proces, un rol important nu are cum sa nu le revina si parintilor, atat in perioada prescolara, cat si mai apoi in anii urmatori. Astfel, este esential ca parintii sa fie primii care sa se instruiasca cu privire la modul in care pot folosi practicile si metodele pedagogice verificate in timp si care pot face diferenta din punctul de vedere al evolutiei copilului. Intalnirea Dacic Cool va fi urmata de un atelier de lucru organizat de Fundatia Montessori la care vor putea participa cei interesati pentru a deprinde de la specialistii Montessori tehnicile necesare de lucru cu copiii. Sunt lucruri simple la indemana fiecarui parinte, dar de care depinde in mod esential dezvoltarea copilului. Iar, fara indoiala, copilul merita acest minim efort din partea noastra. Si, in plus, intalnirea Dacic Cool va fi, ca de fiecare data, nu numai deosebit de interesanta si utila, dar si cu adevarat relaxanta si placuta.
Participantii interesati sa afle mai multe detalii referitoare la pedagogia Montessori sunt invitati sa ramana dupa terminarea intalnirii, de la ora 19.00, la Atelierul Montessori pentru adulti – taxa de participare este de 30 RON (in loc de 60 RON) numai pentru persoanele care se vor inscrie prin intermediul Dacic Cool.

Va rugam sa va inscrieti si sa confirmati participarea la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numerele de telefon: 021.225.05.07, 0787.88.46.05, de luni pana vineri, orele 10.00-18.00. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy