Joi, 7 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Evenimente Dacic Cool Intalnire Dacic Cool la Buzau

Intalnire Dacic Cool la Buzau

Email Imprimare

Deja de mai mult timp am primit nenumarate mesaje prin care ni se sugera sa organizam intalnirile Dacic Cool nu numai in Bucuresti, fiind asteptati in mai toate colturile tarii. Astfel, ne-am hotarat sa incepem o serie de intalniri si pe alte meleaguri decat cele bucurestene. Mesajele ne-au bucurat atat prin faptul ca ele ne arata inca o data ca Dacic Cool a devenit intr-adevar o adevarata comunitate, cat si datorita faptului ca incercarea noastra de a promova produsele romanesti, sub deviza Esti roman, cumpara romaneste!, a inceput cu adevarat sa produca o adevarata schimbare de atitudine. Este datoria fiecaruia dintre noi sa sprijinim initiativele romanesti de succes, alegand sa consumam mai ales produsele romanesti cu adevarat de calitate.

A cumpara produsele romanesti de calitate are multiple semnificatii. Daca ne mai simtim cu adevarat romani si nu cum ar vrea, din pacate, multi sa ne faca sa ne fie rusine ca suntem romani, atunci este imposibil sa nu ne bucuram atunci cand descoperim un produs romanesc de calitate. Iar apoi este normal sa fim constienti ca acel producator nu are cum sa supravietuiasca daca acele produse nu se vand, adica daca noi nu le cumparam. Si iarasi trebuie sa fim constienti de faptul ca odata cu fiecare produs romanesc pe care il cumparam ajutam sa se infiinteze un nou loc de munca pentru compatriotii nostri care se afla in somaj. Economia romaneasca nu are cum sa se dezvolte daca noi nu o sprijinim, daca nu sprijinim producatorii romani cinstiti care se straduiesc sa ne ofere produse de calitate la preturi corecte. Doar asa putem construi o Romanie prospera pentru copiii nostri. Iata inca o data de ce ne straduim sa promovam produsele romanesti de calitate si sa determinam o schimbare de atitudine.
Daca dupa '89 eram cu totii atrasi de produsele straine ca fluturii de lampa, iar industria si agricultura romaneasca au trecut prin dezastrul ultimului sfert de veac, este timpul sa ne trezim si sa incercam sa ne aducem fiecare contributia la relansarea economiei noastre. Este timpul sa invatam apreciem fiecare realizare romaneasca, sa apreciem si sa cumparam produsele romanesti de calitate. Este o atitudine pe care o promoveaza in egala masura domnul Dorin Valeriu Badulescu, consilier in cadrul Consiliului Judetean Buzau. Astfel, suntem fericiti ca impreuna cu domnia sa organizam in data de joi, 8 mai, la Buzau o degustare de produse romanesti, inclusiv din judetul Buzau. Astfel, cu sprijinul domnului Dorin Valeriu Badulescu, vom organiza o intalnire Dacic Cool la Buzau. Este pentru noi o bucurie cu atat mai mare cu cat putem considera intalnirea noastra si o sarbatoare de aniversare a declararii independentei Principatelor Unite de catre Mihail Kogalniceanu in data de 9 mai 1877. Aniversand declaratia de independenta, sa ne reamintim istoria noastra de care ar trebui sa invatam sa fim mandri si sa invatam sa fim demni de inaintasii nostri, invatand sa apreciem valorile romanesti si printre acestea produsele realizate confratii nostri.
Va asteptam, alaturi de domnul Dorin Valeriu Badulescu, sa degustam mai multe produse romanesti de calitate de care nu ne indoim ca va veti indragosti cu adevarat. Va asteptam incepand cu ora 18.00 la Hanul Crasmarita din Buzau din cadrul Complexului Moara Dragaicilor pentru a va convinge de calitatea produselor locale, precum carnatii de Plescoi, vinul Pietroasele, tuica de Patarlagele, dar si sa povestim despre modul in care stiu companiile romanesti sa se promoveze, exemplificand cu doua branduri romanesti de succes in strainatate – este vorba de produsele Apiland si de dulceturile si magiunul Topoloveni. Haideti, sa ne apreciem valorile, sa invatam sa ne promovam brandurile, produsele, traditiile, haideti, sa ne facem cunoscuti! Avem foarte multe lucruri care merita sa fie cunoscute de toata lumea! Va asteptam cu drag si... Fiti Cool, Dacic Cool!

Comentarii (3)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy