Joi, 7 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Evenimente Dacic Cool Martea Sanatatii, la o cana cu ceai, despre remedii naturale

Martea Sanatatii, la o cana cu ceai, despre remedii naturale

Email Imprimare

Ieri, la o savuroasa cana cu ceai ne-am intalnit cu cititorii Dacic Cool interesati de sanatate si de remediile naturale. Atat de remediile noastre traditionale, cat si de remediile din alte traditii. Pentru ca - asa cum am anuntat -  urma sa abordam in discutiile noastre importanta apicolelor pentru sanatate, dar si alte remedii de peste mari si tari - de exemplu uleiul din ficat de rechin.

De cand eram copii, stiam ca atunci cand ne juleam putina tinctura de propolis ne vindeca rana mult mai repede, iar un ceai cu o miere buna ne lua durerea de gat "cu mana". Astazi am mai aflat cate ceva. Cat de bine ne fac apicolele in forma lor pura si cruda. Am gustat laptisor de matca crud si polen crud de la Apiland, compania romaneasca cu cele mai bune apicole, recoltate cu grija din zonele de deal si de munte ale Transilvaniei. Am aflat diferentele dintre polenul uscat si polenul crud, de ce si cum ar trebui sa-l alegem pe acesta din urma. Am vorbit pe larg despre recomandarile laptisorului de matca pentru imunitate, memorie, fertilitate, depresie etc. si despre faptul ca exista si variante pentru oamenii grabiti - laptisor de matca dizolvat in miere impreuna cu ginseng sau laptisor de matca dizolvat in miere impreuna cu polen si propolis, deja binecunoscutele tonice apicole de la Apiland.

Cat despre uleiul din ficat de rechin adus in Romania de compania islandeza Lysi, am aflat ca lysi insemna in islandeza lumina si ca uleiul de peste este in traditia lor esential, asa cum era pentru zona mediteraneeana uleiul de masline. Iar uleiul de peste are, asa cum stim din copilarie, o serie intreaga de recomandari pentru sanatate. Astazi, am testat uleiul din ficat de rechin, un ulei aparte, excelent intaritor al imunitatii, si... dupa o asemenea intalnire sanatoasa suntem convinsi ca in aceasta primavara nu o sa se mai prinda de noi nicio raceala!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy