Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Evenimente Dacic Cool Sanatate din Tara Albinelor, Apiland

Sanatate din Tara Albinelor, Apiland

Email Imprimare

Miercuri, 29 aprilie 2015, de la ora 14.30, va asteptam la o noua intalnire despre sanatate si frumusete, despre remediile apiterapeutice care ne pot ajuta sa fim in forma si sa infaptuim ceea ce ne dorim. Veti putea descoperi produsele Apiland, veti avea ocazia sa le testati si sa le degustati, sa aflati pentru ce anume sunt bune, cum se consuma si de ce ar trebui sa le avem mereu in casa. Veti putea afla si multe alte lucruri interesante despre harnicele albinute, povesti si legende din mai multe colturi ale lumii care vorbesc despre acelasi lucru - cat de importante sunt albinele in viata noastra si cat de utile ne sunt remediile apiterapeutice.

Pentru a va inscrie la acest nou eveniment Dacic Cool va rugam sa ne trimiteti un e-mail la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , iar daca doriti informatii suplimentare va asteptam intrebarile la numerele de telefon 021.225.05.07, 0787.88.46.05, de luni pana vineri, intre orele 10.00-18.00.

Miercuri, 29 aprilie, de la ora 14.30, va asteptam asadar la centrul de evenimente de pe strada Nicolae Iorga, nr. 34 - 36, Bucuresti, sector 1. Este foarte aproape de Piata Romana. Va vom astepta cu o cana de ceai si produse ale stupului de la Apiland.

Si nu uitati! Fiti Cool, Dacic Cool!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy