Marti, 5 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Fares Ceaiuri Aromate fara arome Ceai natural revitalizant cu rooibos si portocale

Ceai natural revitalizant cu rooibos si portocale

Reprezinta un amestec special, in care virtutile revigorante si antioxidante ale funzelor de Rooibos si de ceai verde se impletesc armonios cu savoarea portocalelor coapte de soarele Mediteranei. Mirodenii exotice si ierburi alese cu grija desavarsesc gustul unic al acestui ceai. Fructele de coriandru, anason, fenicul, cardamom, scortisoara, sulfina, busuiocul si cuisoarele sunt doar cateva dintre aceste ingrediente care ii desavarsesc gustul si calitatile revigorante de exceptie.
Savoarea acestui ceai se datoreaza exclusiv combinatiei de plante aromatice, neavand adaosuri de arome, coloranti sau alti aditivi.

Pret: 5,5 lei

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.